7 x de leukste hardloopwedstrijden van Tilburg in 2019

Door Emma Koevoets 16 januari 2019

Er staan voor 2019 een hoop hardloopwedstrijden op de planning! Is werken aan de conditie jouw goede voornemen? Was je altijd altijd al sportief of ga je gewoon graag hardlopen voor de lol? Het kan allemaal en het is ook allemaal mogelijk met deze Tilburgse hardloopwedstrijden. Ready, set, go!

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Tilburgse Kermisrun

Foto: Facebook Tilburgse Kermisrun

Het is tijd voor de tweede editie van de Tilburgse Kermisrun! Dat betekent hardlopen door én langs de attracties van de Tilburgse Kermis. Zie je het al voor je, hardlopen door de cakewalk? Of misschien mag je zelfs door het spookhuis sprinten!

Tilburgse Kermisrun

21 jul 2019 vanaf 10:30 t/m 00:00

TRR-Bosloop

TRR-Bosloop. Foto: Wilma Verhoeven, Wv Fotogalerij

De Bosloop in de Reeshof is een hardloopwedstrijd van de Tilburg Road Runners. Lid of geen lid, iedereen mag meedoen! De Bosloop wordt vaker in het jaar georganiseerd en wordt steeds populairder. Hardlopen door de bossen is dan ook heel fijn!

TRR-Bosloop

24 mrt 2019 vanaf 10:30 t/m 11:30

Kruikenloop

Kruikenloop1
Foto: RKSV SARTO

Een leukere hardloopwedstrijd dan de Kruikenloop kunnen wij ons niet voorstellen! In je carnavalskostuum hardlopen lijkt ons hilarisch. Voor veel sportieve Kruikenzeikers is deze jaarlijkse hardloopwedstrijd – die altijd om 11.11 uur begint – dé start van carnaval. Ook kinderen kunnen meedoen! Namelijk met de kinderloop van 1111 meter.

Kruikenloop1

Kruikenloop 2019

02 mrt 2019 vanaf 11:11 t/m 00:00

Verbeeten Challenge

Verbeeten Challenge
Foto: Verbeeten Challenge

Tijdens de Verbeeten Challenge kun je sportend geld ophalen voor beter kankeronderzoek. Er worden twee hardlooproutes georganiseerd; een van vijf kilometer en een van tien kilometer. Een mooie kans om je in te zetten voor het goede doel en om sportief te zijn!

Verbeeten Challenge

Verbeeten Challenge 2019

07 apr 2019 vanaf 08:00 t/m 18:00

Urban Run Stappegoor

Urban Run Stappegoor
Foto: Urban Run Stappegoor

De Urban Run in Stappegoor is een hardloopwedstrijd waarbij je door plekken rent waar je normaal gesproken niet komt. Nou ja, plekken waar je niet komt om doorheen te sprinten dan. Denk aan een bioscoopzaal van de Euroscoop of misschien wel een geheime route dwars door het zwembad. Er wordt elk jaar weer opnieuw hard gebrainstormd over de route, zodat het een echt ontdekkingsrun wordt.

Urban Run Stappegoor 2019

10 mrt 2019 vanaf 10:00 t/m 11:00

CZ Tilburg Ten Miles

Foto: Facebook Tilburg Ten Miles

De Tilburg Ten Miles kunnen we natuurlijk niet laten ontbreken, want het is een van de bekendste hardloopwedstrijden in Europa. En dat in onze stad! De hardloopwedstrijd is voor iedereen interessant. Topatleten uit binnen- en buitenland, maar ook beginners doen mee aan de wedstrijd. Zoals elk jaar zullen er ook weer een aantal orkesten en een hoop toeschouwers van de partij zijn.

CZ Tilburg Ten Miles

01 sep 2019 vanaf 10:15 t/m 16:30

Marathon Tilburg

marathon tilburg
Foto: Marathon Tilburg

In het voorjaar vindt alweer de derde editie van de Marathon Tilburg plaats! Bij de derde editie kun je er ook voor kiezen om de halve marathon te lopen, de tien kilometer-wegwedstrijd, de Cityrun, de Kidsrun of de Mini-run. Voor iedereen die mee wil doen, zal er dus een geschikte loopafstand bij zitten. Heel erg fijn!

marathon tilburg

Marathon Tilburg [AFGELAST]

19 mei 2019 00:00

Lees meer:

ems tilburg

Superfit in slechts 20 minuten: redacteur Thijs volgde een les EMS

Een van de tofste dingen aan werken bij indebuurt? Dat je als redacteur zo af en toe leuke dingen ma...
fitgirls

9 x inspirerende fitgirls in Tilburg

Vrouwen met power! Tilburg kent er genoeg en wij zijn er fan van! Laat je inspireren en motiveren do...
small group training

Bij Totaal Vitaal hebben ze nu iets nieuws en dat wil je meemaken

Wil jij graag tijdens het sporten de voordelen van persoonlijke begeleiding en vind je het daarnaast...
<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Sport

adv.