Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

6 x doen dit weekend in Tilburg

Door Thijs Dingemans 31 augustus 2017

Het is bijna weekend! In Tilburg valt er weer genoeg te doen, zoals de Tilburg Ten Miles natuurlijk. Maar er is nog véél meer. We zetten een aantal leuke tips voor je op een rijtje:

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Tilburg Ten Miles

ten miles
Foto: Facebook CZ Tilburg Ten Miles

Natuurlijk beginnen we met de Tilburg Ten Miles. Het hele weekend is het feest rondom de grote hardloopwedstrijd. Zondag zien we internationale en nationale toppers rennen door onze stad. Maar vrijdag 1 september begint het evenement al met De Rooi Pannen Spoorzone Run. Lees hier alles wat je moet weten over de Tilburg Ten Miles.

Wiewatwaar: vrijdag 1 september t/m zondag 3 september. 

FloatFest013

floatfest013
Foto: Facebook FloatFest013

Liters waterpret bij de Barge Terminal in Tilburg! Daar vind je zaterdag 2 september voor de tweede keer het festival FloatFest013. Je kunt je zomer lekker afsuiten op een unicorn, donut of opblaaskrokodil in het water. Een echte partij tussen de zeecontainers en hijskranen. En om het feestje compleet te maken draaien er ook nog Tilburgse dj’s, waaronder The Boy Next Door en DJ Coenio. Een kaartje kost 15 euro en die kun je hier kopen.

Wiewatwaar: zaterdag van 14.00 tot 23.00 uur aan de Geminiweg. 

Cheap zwemmen met de fam!

zwemmen
Foto: Facebook Recreatiebad Stappegoor

Zin in quality time met de familie? Dan kun je dit weekend voor maar 12,50 euro met het hele gezin zwemmen bij Recreatiebad Stappegoor. Tijdens het familiezwemmen worden diverse spellen gespeeld én de leukste muziek wordt gedraaid. Ook doe je met z’n allen het Tilly dansje. Cool toch?

Wiewatwaar: zaterdag en zondag van 10.00 tot 13.00 uur bij Recreatiebad Stappegoor.


Meer over Recreatiebad Stappegoor ontdekken?

Recreatiebad Stappegoor zwembaden

Gesloten10:00 - 21:00

Stappegoorweg 1, Tilburg

Bekijk meer:zwembaden

Club FIX

club fix
Foto: Facebook Club Fix

Eindelijk! Dit weekend gaat Club Fix (onder de Pathé) open en dat wordt groots aangepakt. De club heeft een toffe line-up geregeld en misschien treedt jouw favoriet wel op. Helemaal een reden om te gaan. Zeker omdat je als Tilburger niet meer helemaal naar de Randstad moet voor een feestje met gave artiesten! Check hier wie er optreden.

Wiewatwaar: vrijdag t/m zondag van 22.00 tot 04.00 uur bij Club Fix.

Tilburg Trappers

tilburg trappers
Foto: ANP

Koud is het buiten niet, maar in het IJssportcentrum Stappegoor dit weekend wel. Onze toppers van de Trappers spelen zaterdag 2 september een oefenwedstrijd tegen Moskitos Essen uit Duitsland. De Tilburgers pakten al twee jaar op rij de titel in de Duitse Oberliga en bereiden zich nu voor op misschien wel nog zo’n topseizoen. Support your locals!

Wiewatwaar: zaterdag van 18.00 tot 23.00 uur in IJssportcentrum Stappegoor.


Meer over Tilburg Trappers ontdekken?

Tilburg Trappers sportcentra

GeopendHele dag

Stappegoorweg 3, Tilburg

Bekijk meer:sportcentra

Koopjesmarkt

koopjesmarkt
Foto: Facebook De Evenementenlijn VOF

Zin om weinig geld uit te geven en toch veel te kopen? Ga dan zondag 3 september naar de koopjesmarkt in het Reeshofpark. Daar kun je de hele dag lekker snuffelen bij de kraampjes.

Wiewatwaar: zondag van 10.00 tot 16.30 uur in het Reeshofpark. Entree is gratis.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.