Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x doen dit weekend in Tilburg

Door Rowie van der Vliet 13 oktober 2017

Nog even geduld hebben en dan… weekend! We hadden het ook niet verwacht, maar het wordt superlekker weer. Zonde om thuis te blijven! Geen weekendplannen? Na dit lijstje met dingen om te doen, komt dat helemaal goed.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

KNIT&KNOT, De Brei- en Haakdagen van het Zuiden

Knit & Knot brei- en haakdagen
Foto: Knit & Knot

Breien saai?! Nee hoor, de relaxte hobby is bezig aan een opmars. Wist je dat zelfs Koningin Maxima breit? In de Koepelhal vind je deze zaterdag het grootste evenement rondom breien, haken, vilten, macrameeën, spinnen en borduren van Brabant. Zie met je eigen neus hoe bloggers de mooiste dingen maken. Op zaterdag en zondag kun jij je laten inspireren door de 17-jarige Joep van Damme die al breit en haakt sinds zijn zesde.

Wiewatwaar Van vrijdag 13 oktober tot en met 15 oktober in de Koepelhal in de Spoorzone. Het festival begint vrijdag al om 10.00 uur en sluit zondag om 17.00 uur zijn deuren. Tickets bestellen kan hier.

Opbokken

bierfestival
Opbokken werd vorig jaar voor de eerste keer georganiseerd. Foto: Facebook Café Bakker

Een bockbiertje gaat er altijd wel in. Zelfs als het zonnetje fel schijnt en je in je t-shirt op het terras kunt zitten. Ervaar het deze zondag tijdens het bierfestival Opbokken. Grote kans dat je met goed weer toch op de Korte Heuvel te vinden bent, dus dan kun je mooi dit festival meepakken. Cheers!

Wiewatwaar Zondag 15 oktober van 14:00 tot 20:00 uur op de Korte Heuvel. Je betaalt natuurlijk wel voor de biertjes, maar net als altijd kun je gewoon op het terras gaan zitten.

Freek en Paul’s koffieconcert

Freek Bartels en Paul de Leeuw
Foto: Instagram

In de kleedkamer van Moeders en Zonen ontstond een mooie vriendschap tussen de Tilburger Freek Bartels en Paul de Leeuw. Toen Freek de worst van slagerij LeJeune liet proeven, werd Paul ook een beetje verliefd op Tilburg. Daarom kiezen ze ons stad uit voor een exclusief koffieconcert bij Theaters Tilburg. Kunnen ze mooi langs bij de slager!

Wiewatwaar Zondag 15 oktober van 11.30 tot 13.00 uur bij Theaters Tilburg. Tickets kosten €19,50 en koop je hier. Het is ook mogelijk om een verrassingslunch te boeken. Het zou ons niks verrassen als je daar iets van LeJeune kunt proeven ;).


Meer over Theaters Tilburg ontdekken?

Theaters Tilburg entertainment

Louis Bouwmeesterplein 1, Tilburg

Bekijk meer:entertainment

Sneakercircuit

Sneakercircuit foto ter illustratie
Deze skater heeft nieuwe schoenen nodig. Foto: Pixabay

Sneakerverzamelaars en urban Tilburgers kunnen dit weekend verse ‘patta’s’ scoren in de Hall of Fame. Het is namelijk tijd voor de eerste sneakermarkt van Tilburg. Je vult er niet alleen je sneakerverzameling goed aan. In het Lady Skatebirdpark zie je skaters de gaafste tricks maken en in de concertzaal geniet je van breakdance acts of laat zelf zien wat je kunt tijdens een workshop. Wie weet ga je wel je nieuwe lievelingsschoenen naar huis.

Wiewatwaar Zaterdag 14 oktober van 10.00 tot 18.00 uur in de Hall of Fame. Tickets van 3 euro koop je hier. Aan de deur kosten kaartjes 6 euro.


Meer over Hall of Fame ontdekken?

Hall of Fame entertainment

Gesloten10:00 - 17:00

Burgemeester Brokxlaan 6, Tilburg

Bekijk meer:entertainment

Rommelmarkt Wijkcentrum Koningshaven

Wijkcentrum Koningshaven
Foto: Wijkcentrum Koningshaven

Heb je net je ontbijt achter de kiezen en zin om eropuit te gaan? Wijkcentrum Koningshaven organiseert een rommelmarkt. Met de zon op je bol struin je net wat lekkerder kraampjes af. Wie weet wat je tegen gaat komen. Een oude klok, een LP waarvan je het bestaan vergeten was of een vintage jurkje?


Meer over Wijkcentrum Koningshaven ontdekken?

Wijkcentrum Koningshaven dienstverlening

Kruisvaardersstraat 32c, Tilburg

Bekijk meer:dienstverlening
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Getipt

adv.