Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x doen dit weekend in Tilburg

Door Rowie van der Vliet 4 augustus 2017

Mensen kinderen, wat gaat de week toch snel. Nog even en dan is het weekend! Heb je nog geen plannen? Dat komt he-le-maal goed met dit leuke lijstje. Lees toch even door als je al iets gepland hebt. Zo weet je zeker dat je niks mist.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Handtekeningen scoren in het stadion

Supporters juichen voor spelers
Foto: ANP Foto

Bij Willem II is het altijd een feestje. Deze zaterdag is dat niet anders tijdens de open dag. De nieuwe selectie, zowel spelers als de staff, stelt zich netjes aan je voor. Dat wordt selfies maken met de nieuwe spelers en handtekeningen scoren van de voetballers. Trek je beste supporter outfit aan om de nieuwe ploeg en een oud icoon te eren. Held Jan van Roessel, een van de meest legendarische Willem II-spelers, krijgt namelijk zijn eigen standbeeld.

Supporters kunnen lekker uitslapen of ’s ochtends wat anders gaan doen. De open dag begint om 13.00 en eindigt om 17.00. Toegang is gratis.

Ibiza-style voor je huis

Bymenne dromenvanger
Foto: Facebook Bymenne

Kan je huis wel iets meer kleur gebruiken? Tijdens een workshop van By Menne zet je een kleurrijke dromenvanger in elkaar. Compleet in Ibiza-style met een regenboog aan kleuren, gezellige veertjes en wat kant. Extra leuk dat je kunt zeggen dat je hem zelf hebt gemaakt, wanneer iedereen gaat vragen waar je de dromenvanger vandaan hebt.

Creabea’s kunnen zich melden via [email protected]. Je betaalt €29,50 voor de materialen en iets lekkers bij de koffie. De workshop is zaterdag om 14.00 tot 16.00 in conceptstore TrendJetter aan het Ketelhavenplein in de Reeshof.


Meer over TrendJetter ontdekken?

TrendJetter conceptstores

Geopend10:00 - 17:00

Ketelhavenplein 47, Tilburg

Bekijk meer:conceptstores

Feesten op z’n Aziatisch

Little Devil feest
Foto: Facebook Little Devil

Bij rockcafé Little Devil worden ze niet goed van alle vakantiekiekjes in hun Facebooktijdlijn. Selfies met mooi uitzicht, foto’s van cocktails in handen of voetjes in het zand? Dat kan beter, vindt Little Devil. Daarom halen ze de vakantie gewoon naar zichzelf toe met een feest op z’n Aziatisch. Trek je kimono aan en werk je in het zweet op de rock en metalmuziek van DJ’s Nik Kie, Tim Ku Per en Lau Pij. Tourorganisator Dance With The Devil wenst je een goede reis.

Wie wil proeven van de vakantiesfeer? Je hoeft niet eens een last minute te boeken. Als je zaterdag van 23.00 tot zondag 03.00 komt headbangen bij Little Devil zit je goed. Toegang is gratis.


Meer over Little Devil ontdekken?

Little Devil cafés

Gesloten15:00 - 03:00

Stationsstraat 27, Tilburg

Bekijk meer:cafés

Samen weekend uitluiden

Picknicken
Foto: ANP Foto

Je weet wat ze zeggen: hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Zelfs lekker niksen is veel fijner met meerdere mensen. Daarom zet de NWE Vorst elke zondag de deuren wagenwijd open. Bij lekker weer is de binnentuin een park met picknickmanden, tosti’s en muffins. Dreigen druppels regen de gezelligheid te verpesten? Dan verhuist de boel gewoon naar binnen voor spelletjes en warme chocolademelk.

Iedereen is welkom vanaf 12.00 tot 17.00 bij theater de NWE Vorst.


Meer over De Nieuwe Vorst ontdekken?

De Nieuwe Vorst theaters

Op aanvraag

Willem II-straat 49, Tilburg

Bekijk meer:theaters

Give me that bass

Muziekfabriek bij Theater de Boemel
Foto: Facebook Theater de Boemel

Het is echt prachtig om muzikanten hun ding te zien doen. Vooral als ze elkaar daarvoor niet eens kenden en nu spontaan op het podium klimmen. Een drummer probeert wat uit, een gitarist haakt er op in en een zangeres weet daar wel raad mee. Tijdens de Muziekfabriek in Theater de Boemel is dat precies wat je gaat meemaken. Er is geen setlist en geen vooropgezet plan. Alleen de middelen om er een muzikale middag van te maken. De mannen Alex Brust, Lars Zebregs en Hans Ligtenberg staan weer klaar om het goede voorbeeld te geven.

Vanaf 15.00 barst het los op de zondagmiddag. De toegang is helemaal gratis.


Meer over Theater de Boemel ontdekken?

Theater de Boemel theaters

Geopend09:00 - 18:00

Burgemeester Brokxlaan 8-76, Tilburg

Bekijk meer:theaters
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Getipt

adv.