Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x voor deze nieuwe films wil je nu naar Pathé in Tilburg

Aangeboden door Pathé Tilburg 27 december 2019

Kan je dag wel wat actie gebruiken of wil je jezelf helemaal verliezen in een romantische film? Dan zit je goed bij Pathé in Tilburg. Laat je volledig overrompelen door het gigantische IMAX scherm en geniet van de ideale kijkhoek die je op élke plek in de zaal hebt. Wij tippen vijf nieuwe films die je nu wilt zien bij Pathé.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Star Wars: The Rise of Skywalker

The Rise of Skywalker kan zomaar één van de laatste episodes van Star Wars zijn. Deze epische reis naar een galaxy far, far away wil je dus niet missen! Ga hem zeker kijken bij Pathé, want dit is de enige bioscoop die deze film in IMAX-format toont. Star Wars is opgenomen met speciale IMAX-camera’s, waardoor de film op een extra groot doek kan worden geprojecteerd. De indeling van de zaal versterkt het effect van het enorme scherm. Een IMAX-zaal heeft een ovale vorm, een scherm met curve en een steile tribune. Zo heb je altijd een ideale kijkhoek en zit je dichter op het scherm én in de film. Alles is ontworpen om jou volledig te overrompelen. Tickets scoor je hier.


Meer over Pathé Tilburg ontdekken?

Pathé Tilburg bioscopen

Pieter Vreedeplein 174, Tilburg

Bekijk meer:bioscopen

Jumanji: The Next Level

Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart, Karen Gillan en Nick Jonas zijn terug in Jumanji. Maar het spel is veranderd… Om te ontsnappen uit het gevaarlijkste spel ter wereld, moeten de spelers dorre woestijnen en besneeuwde bergen trotseren. Spannend! Koop hier je tickets.

Frozen 2

Olaf, Elsa en Anna zijn terug! In Frozen 2 gaat Elsa op zoek naar de oorsprong van haar magische krachten. Samen met Anna, Kristoff, Olaf en Sven gaat ze op een avontuurlijke, maar opmerkelijke reis. Een leuke film om heen te gaan met je kinderen, maar in de originele versie is-ie ook héél leuk als uitje met een vriend(in). Tickets scoor je hier. 

April, May en June

Linda de Mol is terug met een heerlijk dramatische comedy. April, May en June gaat over drie halfzussen die verschillende vaders hebben. Bij de naderende dood van hun moeder vragen ze zich af: ‘Waar staan we in het leven? Wat hebben we nog met elkaar?’ En vooral: ‘Wat straks te doen met onze autistische broer Jan?’. Echt een gezellige film voor een koude winteravond!
Hier koop je tickets.

Last Christmas

We weten niet hoe het met jou zit, maar wij kunnen geen genoeg krijgen van kerstfilms! Last Christmas gaat over Kate. Ze is niet blij, want ze heeft een zware periode doorstaan én wordt tureluurs van het gerinkel van de belletjes aan haar schoenen. Ze werkt namelijk als elf in een kerstwinkel die het hele jaar door open is… De film is geïnspireerd op George Michael’s hit Last Christmas. Een heerlijk romantische film! Hier koop je tickets.

 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.