5 x supertoffe dingen doen dit weekend in Tilburg

Door Rowie van der Vliet 3 november 2017

Met dit lijstje vol weekendplannen in Tilburg hebben we weer genoeg om naar uit te kijken. Van een fijne dansavond tot een gezellige markt. Kom maar op met dat supertoffe weekend! 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Afterparty Kool & The Gang

Kool & The Gang
Foto: ANP Foto

Get down on it! We balen even flink dat Kool & The Gang in 013 al uitverkocht is. Een avondje meezingen met hits als Celebration en Ladies Night klinkt echt heerlijk. Gelukkig komt Disco Snolly met een officiële afterparty in de Cul de Sac. Zo kunnen we toch nog dansen en meeblèren met de funky wereldhits. Woohoo!

Wiewatwaar Kool & The Gang staat op zondagavond 5 november om 20.30 te spelen in Poppodium 013. Kaarten zijn helaas uitverkocht. De officiële afterparty vindt plaats in Cul de Sac om 22.30. We mogen onze heupen losgooien tot 4 uur ’s nachts.

Poppodium 013 poppodia

nu openHele dag

Veemarktstraat 44, Tilburg

Bekijk meer:poppodia

Cul de Sac cafés

nu open16:00 - 02:00

Heuvel 48, Tilburg

Bekijk meer:cafés

‘Kende gij oew èège stad?’

Kende gij oew èège stad? fotoboek
Voorproefje van ‘Kende gij oew èège stad?’ Foto: Peter Luijten

Weet jij welk gebouw in Tilburg hier op de foto is gezet? We moesten echt even goed kijken! Het blijkt een oude graan- en meelhaven te zijn in de Piushaven. Fotograaf Peter Luijten maakte een fotoboek met nog veel meer soortgelijke kiekjes. Met het boek daagt hij Tilburgers uit om te raden waar de foto’s genomen zijn. Ook laat het ons eens anders naar onze stad kijken.

Wiewatwaar Het fotoboek met de titel ‘Kende gij oew èège stad’ wordt op 4 november gepresenteerd bij Gianotten Mutsaers. Aanvang is 15.00 uur. Het boek kost 15 euro.

Gianotten Mutsaers boekhandels

nu gesloten09:30 - 18:00

Emmapassage 17, Tilburg

Bekijk meer:boekhandels

Yoga’en met live muziek

Concertzaal Yoga
Foto: Concertzaal Tilburg

Er zijn ontelbaar veel yogavormen om te proberen – ook in Tilburg. Rowie deed al eens yogaposes vanuit doeken die aan het plafond hingen, maar het kan nog een tikkeltje specialer. Dit weekend kunnen zowel yogagoeroes als beginners hun handdoek, matje en strakke kleding meenemen naar de Concertzaal. Daar staat een orkest te wachten dat Keltische muziek ten gehore zal brengen terwijl jij je lichaam in poses zoals de zonnegroet wurmt. Tof!

Wiewatwaar Zondagochtend 5 november van 10.00 tot 11.00 uur. Tickets bedragen 12,50 euro en zijn hier te koop. De les vindt plaats in de Concertzaal van Theaters Tilburg.

Theaters Tilburg entertainment

Louis Bouwmeesterplein 1, Tilburg

Bekijk meer:entertainment

Winter Love Festival

Groenrijk Tilburg
Foto: Groenrijk Tilburg

We gaan al hard op de nieuwe pop-up winkel vol kerstspullen in de Emmapassage. Bij tuincentrum GroenRijk kunnen we helemaal losgaan met een hele afdeling vol kerstspullen. Heerlijk inspiratie op doen tussen de kerstballen en bomen! Dit weekend is er bij GroenRijk ook een festival met allemaal leuks om echt goed in de kerstsfeer te komen. Het tuincentrum belooft een ‘feestelijk festivalweekend vol verrassingen, waarin we Koning Winter alvast welkom heten’.

GroenRijk tuincentra

nu gesloten09:30 - 18:00

Stokhasseltlaan 39, Tilburg

Bekijk meer:tuincentra

Herfstmarkt

Herfstmarkt
Foto: Zuiderkwartier

Zeepkettingen, kussentjes, zilveren sieraden, bloemschikken, glas-in-lood, kantklossen en wenskaarten. Klinkt dat als spulletjes die je het liefst allemaal in huis haalt? Ga dan op zondagochtend langs bij Zuiderkwartier tijdens de herfstmarkt. Wie weet win je wel iets tijdens de enveloppenloterij. Toegang is gratis, net als een kop thee, koffie of glas ranja.

Wiewatwaar Zondagochtend van 11.00 tot 16.00 uur bij Zuiderkwartier.

Zuiderkwartier entertainment

nu openHele dag

Wassenaerlaan 38, Tilburg

Bekijk meer:entertainment
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen