Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x doen dit weekend in Tilburg

Door Thijs Dingemans 10 november 2017

Al klaar voor het weekend? Nog geen plannen, maar wel zin om de hort op te gaan? Met dit lijstje vol weekendtips in Tilburg hebben we weer genoeg om naar uit te kijken.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

11-11

11-11
Foto: ANP

We mogen wéééér! Zaterdag 11 november wordt carnaval officieel afgetrapt op d’n Elfde van d’n Elfde. In de Stadhuisstraat is het vanaf 14.11 uur een groot feest. Ja, je leest het goed: de locatie is nieuw. De 11e van de 11e is dit jaar niet meer op het Willemsplein. Let op: je moet nog wel even een stadsembleem voor € 3,50 kopen. Lees hier alles over 11-11.

Wiewatwaar: zaterdag 11 november vanaf 14.11 uur in de Stadhuisstraat.

Bockbierfestival

de spaarbank
Foto: Facebook Stadscafé de Spaarbank

Het bockbierseizoen wordt vanaf vrijdag 10 november afgesloten bij Stadscafé de Spaarbank met het Bockbier Festival. In de tuin kun je het hele weekend zestig verschillende bockbieren proeven. Op vrijdag is er live muziek, op zaterdag een pubquiz en zondag kun je de hele dag borrelen. Een week van te voren kun je aan de bar munten voor € 2,50 per stuk kopen.

Wiewatwaar: vrijdag 10 – zondag 12 november bij Stadscafé de Spaarbank.


Meer over Stadscafé de Spaarbank ontdekken?

Stadscafé de Spaarbank restaurants en horeca

Gesloten10:30 - 23:00

Noordstraat 125, Tilburg

Bekijk meer:restaurants en horeca

Bridget and the Goldfish

bridget and the goldfish
Foto: bridgetandthegoldfish.com

Bij Kim’s Kroeg wordt het weekend vrijdag 10 november afgetrapt met Bridget and the Goldfish. Zij spelen ’s avonds op de instrumenten en zorgen voor een balans tussen fol, indie, jazz en country met een vleugje Franse chanson. Ze hebben ook nog eens een hoop humor. Beter kun je je weekend niet beginnen, toch?

Wiewatwaar: vrijdag 10 november vanaf 21.00 uur bij Kim’s Kroeg.


Meer over Kim’s Kroeg ontdekken?

Kim’s Kroeg cafés

Gesloten20:00 - 01:00

Piusplein 61, Tilburg

Bekijk meer:cafés

Opening Spoorpark

Spoorpark Tilburg
Foto: Spoorpark

Sla je D’n Elfde van d’n Elfde liever over, maar wil je wel wat anders doen? Dan kun je terecht bij het nieuwe Spoorpark! Zaterdag 11 november is namelijk de officiële start van de aanleg van het park. En dat wordt feestelijk gevierd. Het programma vind je hier.

Wiewatwaar: zaterdag 11 november van 13.30 tot 16.00 uur bij het Spoorpark. Entree is gratis.

Parijse Markt

hoedjes kunstmarkt

De Boomstraat wordt zondag 12 november even omgetoverd tot Parijs. Dan wordt de gezamenlijke tuin en Wijkcentrum In De Boomtak omgedoopt tot een Parijse wijk waar het goed toeven is. Er zijn kramen vol brocante, werk van lokale kunstenaars en winterse lekkernijen. Ook is er theater en muziek. En je kunt vintage spulletjes kopen; het geld gaat naar het goede doel.

Wiewatwaar: zondag 12 november vanaf 12.00 uur in de tuin van Wijkcentrum In De Boomtak.

 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.