Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x doen dit weekend in Tilburg

Door Thijs Dingemans 15 december 2017

Al klaar voor het weekend? Nog geen plannen, maar wel zin om de hort op te gaan? Met dit lijstje vol weekendtips in Tilburg hebben we weer genoeg om naar uit te kijken.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Biergarten

biergarten
Foto: Facebook RAW

Eindelijk! Het toffe Biergarten is dit weekend voor het eerst te bewonderen in Tilburg. Bij het bierfestival stappen we over op het winterbier. Toch liever iets anders? Dat kan. Er is ook glühwein en whisky. Verder kun je tijdens het borrelen luisteren naar muziek van singersongwriters en dj’s knallen lekkere klassieke golden oldies door de speakers.

Wiewatwaar: zaterdag 15 december van 16.00 uur tot 00.00 uur en zaterdag 16 december van 13.00 tot 00.00 uur bij RAW. Entree is gratis.


Meer over RAW ontdekken?

RAW restaurants en horeca

Gesloten10:00 - 01:00

Burgemeester Brokxlaan 79-8, Tilburg

Bekijk meer:restaurants en horeca

Kerstmarkten

Dwalerij
Foto: Jac Schalk

Kramen vol comfortfood en warme chocolademelk, schattige kerstversiering en een levende kerststal. Ben jij – net als wij – dol op sfeervolle kerstmarkten? Goed nieuws! In Tilburg kun je dit weekend een heleboel kerstmarkten bezoeken. Je leest hier waar je moet zijn.

Foto-expositie “Zó gezien”

Houd je van fotografie? Dan moet je dit weekend bij NS16 zijn. Daar is zaterdag en zondag de expositie ”Zó gezien” te zien. Amateurfotografen hebben dit jaar meerdere foto’s gemaakt en laten hun werk nu zien.

Wiewatwaar: zaterdag 16 en zondag 17 december van 12.00 tot 17.00 uur bij NS16.

Dwalerij

Foto: Jac Schalk

Dit weekend is het tijd voor de kersteditie van de Dwalerij. De unieke markt in het Dwaalgebied wordt deze maand extra knus. Op zoek naar een bijzonder cadeau voor onder je kerstboom? We raden je aan langs de kraampjes in de Noordstraat en Nieuwlandstraat te lopen.

Wiewatwaar: zondag 17 december van 12.00 tot 17.00 uur in het Dwaalgebied.

Concert in Kerstsfeer

abdij koningshoeven
Foto: Abdij Koningshoeven

Op zondag 17 december kun je in de abdijkerk van Koningshoeven kijken naar het jaarlijkse Kerstconcert. Muzikanten en koor zorgen voor een sfeervolle uitvoering, waarvan de opbrengst ten goede komt aan een ziekenpost in Ssanje, Oeganda. Extra reden om te gaan dus!

Wiewatwaar: kaartjezondag 17 december vanaf 15.00 uur, de kerk gaat om 14.30 uur open. Een kost € 12,-.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.