Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x doen dit weekend in Tilburg

Door Thijs Dingemans 24 november 2017

Al klaar voor het weekend? Nog geen plannen, maar wel zin om de hort op te gaan? Met dit lijstje vol weekendtips in Tilburg hebben we weer genoeg om naar uit te kijken.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Sinterklaas in de Reeshof

sinterklaasfeest
Foto: Freddie de Roeck

Heb je de Sinterklaasintocht van afgelopen zondag gemist? Vervelend, maar geen paniek: we hebben de foto’s nog! Zondag 26 november kun je er alsnog lekker op uit met de kids. Dan is het namelijk één groot Sinterklaasfeest in de Reeshof. De Sint en zijn Pieten zijn al vanaf 11.00 uur te zien op het Buurmalsenplein. Ze gaan daarna ook langs de Reyshoeve en komen uiteraard naar het Ketelhavenplein. Daar arriveert Sinterklaas tussen 14.00 en 14.30 uur. Check hier het programma.

Wiewatwaar: zondag 26 november van 11.00 tot 16.00 uur in de Reeshof. Toegang is gratis. 

Warandeloop

warandeloop
Foto: ANP Foto

Dit weekend (24-26 november) is het zover: de Warandeloop. Het grootste crossevenement van Nederland vindt uiteráárd plaatst in Tilburg. Dit jaar is de wedstrijd alleen wel heel bijzonder. Lees hier waarom en het programma vind je hier.

Wiewatwaar: vrijdag 24 t/m zondag 26 november bij de Beekse Bergen. Toegang is gratis.

Tourtje Tilburg

Foto: indebuurt

Zaterdag gidst Arijan van Bavel (Adje) je weer door onze prachtige stad tijdens Tourtje Tilburg. Je bent drie uur op pad en maakt een theatervoorstelling in de bus mee. Van meeblèren met De Zangeres Zonder Naam, die hier haar afscheidsconcert had, tot een bakse koffie doen met zijn allen. 25 november kun jij aansluiten. Wij gingen al eerder mee. En gaaf dat het was!

Wiewatwaar: zaterdag 25 november van 13.00 tot circa 16.00 uur. Een kaartje kost € 37,50.

Soul-Time

't Elfde Gebod
Foto: Facebook ’t Elfde Gebod

Bij ’t Elfde Gebod is het zondag 26 november Soultime! De 6-koppige soulband wisselt oude soul af met disco en funk. Voetjes van de vloer en dansen maar!

Wiewatwaar: zondag 26 november van 16.00 tot 22.00 uur bij ’t Elfde Gebod. Toegang is gratis.


Meer over Het Elfde Gebod ontdekken?

Het Elfde Gebod lunch

Geopend11:00 - 00:00

Paleisring 23, Tilburg

Bekijk meer:lunch

Open trouwlocatie route

trouwlocaties
Foto: Facebook Philharmonie

Bruidjes opgelet! Aanstaande zondag kun je de mooiste trouwlocaties in Tilburg bezoeken tijdens de open trouwlocatie route. Je kunt onder andere kijken bij Klasse Theater, Villa de Vier Jaargetijden, Philharmonie en Auberge du Bonheur. Toch liever een andere trouwlocatie? Misschien is één van deze locaties wel iets voor jou.

Wiewatwaar: zondag 26 november van 11.00 tot 16.00 uur.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.