Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x dit wil je niet missen in 013

Door Thijs Dingemans 25 oktober 2017

Voor goede muziek of een lekker concert hoef je niet ver weg. Je fietst of wandelt rustig naar de stad en stapt zo 013 Poppodium binnen. De komende tijd heeft het weer een paar goede artiesten op de agenda staan. Wij hebben er vijf voor je op een rij gezet.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Kim Wilde

Wie kent ze niet; de heerlijke new wave hits waarmee Kim Wilde in de eighties de Europese hitparades bestormde? Haar debuut ‘Kids in America’ werd in 1981 direct een internationaal succes, gevolgd door topsongs als Cambodia, View from a Bridge en Never trust a stranger. Dertig miljoen albums en singles heeft ze inmiddels verkocht en ruim dertig jaar na haar debuut, kent d’r carrière een ‘tweede jeugd’.

Wiewatwaar: zaterdag 18 november. Zaal open 19.00 uur, aanvang 20.00 uur.

Chris Isaak

Wie Chris Isaak zegt, zegt hoe dan ook ‘Wicked Game’. Maar de Amerikaanse zanger is zoveel meer dan die superhit. Met 12 albums heeft het jurylid van de Australische X-Factor een rijke oeuvre opgebouwd. Voor het eerst in vijf jaar keert de Amerikaan terug naar Nederland. En wel naar 013. Het is zijn enige Nederlandse show. Moet je bijzijn!

Wiewatwaar: zaterdag 4 november. Zaal open 19.00 uur, aanvang 20.00 uur.

Billy Ocean

Nóg zo één die bezig is aan een tweede jeugd: Billy Ocean. Hij scoorde in de jaren 80 een hoop hits, deed het daarna wat rustiger aan, maar is tegenwoordig weer actief in de studio én live op het podium. ‘Love Really Hurts Without You’, Caribbean Queen’, ‘Get Into My Car’; je hoort ze allemaal in 013!

Wiewatwaar: dinsdag 21 november. Zaal open 19.00 uur, aanvang 21.00 uur.

De Jeugd van Tegenwoordig

Daar zijn ze weer! De mannen van De Jeugd van Tegenwoordig brengen binnenkort een nieuw album uit en willen die uiteráárd live laten horen op de Nederlandse podia. Na het vijfde studioalbum ‘Manon’ kwam De Jeugd met de musical ‘Wastkeburt?!’. Nu zijn ze terug met datgene waarvoor we komen: een muzikale show!

Wiewatwaar: vrijdag 1 december. Zaal open 19.00 uur, aanvang 20.00 uur.

Mighty Oaks

Wij houden van nieuw en onbekend en daarom gaan we naar Mighty Oaks! De drie bandleden zijn bijzonder: ze komen allen uit een ander land (VS, Italië en Engeland) en staan bekend om hun akoestische folk anthems die ze laten horen met hun 3-stemmige harmonieën. Een onmisbare show voor liefhebbers van Lumineers en Mumford & Sons!

Wiewatwaar: zaterdag 18 november. Zaal open 19.00 uur, aanvang 19.45 uur.

Benieuwd naar het hele programma? Kijk dan hier


Meer over Poppodium 013 ontdekken?

Poppodium 013 poppodia

GeopendHele dag

Veemarktstraat 44, Tilburg

Bekijk meer:poppodia
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.