Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Dry January: 3 x leuke dingen doen op zondagmiddag in Tilburg

Aangeboden door FÏNLEY 1 januari 2020

Samen met FÏNLEY tippen wij leuke dingen die je deze maand op de zondagen kunt doen in Tilburg. December is een maand vol feesten, gezelligheid, eten en misschien ook wel wat alcoholische drankjes. Wil jij in januari de balans weer vinden en starten met je goede voornemens? Doe jij mee aan Dry January en vraag jij je af hoe dat nu moet met die pubquiz die zondag gepland staat? Of die borrel in de kroeg om de hoek? Ook zonder alcohol kan dit hartstikke leuk zijn. Gewoon puur genieten doe je tijdens Dry January met een lekkere FÏNLEY Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale. FÏNLEY is het ideale drankje om Dry January door te komen. Wil jij weten wat je nog meer kan doen op zondagmiddag in januari? Check dan de FÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!

Page 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Lekker jeu-de-boulen

✔️JeuDeBoulen ✔️Franse sfeer ✔️Speciaal-bier ✔️ Borrelplank

Posted by Boulesbitesbar Tilburg on Monday, 9 December 2019

Begin het nieuwe jaar sportief bij de nieuwe jeu-de-boulesbar in de Magazijnstraat. Heb je een groot gezin? Pas de problème: de bar heeft tien banen en nog een leuke bar waar je lekker kunt genieten van een hapje en drankje.

Borrelen bij Doloris Rooftopbar

© Yourlittleblackbook.me

Toe aan nog meer avontuur? Ga de uitdaging dan aan in de doolhof van Doloris. Kun je daarna mooi afsluiten met een drankje bij de rooftopbar. Dry January wordt puur genieten met FÏNLEY: dit is een heerlijke niet-alcoholische frisdrank. Bestel bijvoorbeeld Bitter Lemon, Ginger Ale of Tonic.

Dit artikel schreef indebuurt in samenwerking met FÏNLEY.

Schaatsen middenin het centrum

tilburg schaatsbaan
De schaatsbaan in Tilburg krijgt ongeveer dezelfde feeling als die in Bergen op Zoom Foto: indebuurt Bergen op Zoom

Je kunt nog even genieten van de ijsbaan in het centrum. Zondag 5 januari mag je de schaatsen nog één keer uit het vet halen voor de laatste rondjes op de Heuvel. Daarna is dit avontuur helaas alweer voorbij…

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor nog meer leuke uitjes.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door FÏNLEY. Meer over FÏNLEY ontdekken?

Page 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.