Doen

De leukste dates in Tilburg voor Valentijnsdag

Doen
13 februari 2018

Kun je wel wat inspiratie gebruiken voor Valentijnsdag? We snappen best dat je hoofd daar niet naar staat door carnaval. Geen zorgen, we presenteren dit rijtje vol date-ideeën.

Dit zijn dé Tilburgse uittips van 9, 10 en 11 februari

Doen
9 februari 2018

Er is dit weekend weer een hoop te beleven in Tilburg. Waar kun je op 9, 10 en 11 februari naar toe? We geven je wat uittips.

Knappe man spotten? Dave Roelvink is dit weekend in Tilburg

Carnaval
8 februari 2018

Voetjes van de vloer! Dave Roelvink, de zoon van de bekende gele zwembroekendrager, draait dit weekend plaatjes in Club FIX. Lekker een avondje kwijlen op de dansvloer.

Jaja, het kan dit weekend in Tilburg: iets anders doen dan carnaval vieren

Doen
7 februari 2018

Geloof het of niet: in Tilburg worden zoveel evenementen georganiseerd dat er dit weekend ook nog andere dingen te doen zijn naast carnaval vieren. Voor iedereen die geen zin heeft…

Dit zijn dé Tilburgse uittips van 2, 3 en 4 februari

Doen
2 februari 2018

Er is dit weekend weer een hoop te beleven in Tilburg. Waar kun je op 2, 3 en 4 februari naar toe? We geven je wat uittips.

Dit is er te doen in februari in Tilburg

Doen
1 februari 2018

Het is februari mensen. Een nieuwe maand en dus nieuwe evenementen waar we ons op kunnen verheugen. We zetten wat leuke dingen voor je op een rij.

Cool! Er komt een battle á la The Voice naar Tilburg

Doen
31 januari 2018

Elke week zitten we weer gekluisterd aan de buis naar The Voice of Holland te kijken. Al helemaal als twee artiesten alles geven door het tegen elkaar op te nemen….

De nieuwste zaak van Tilburg gaat vrijdag open: The Cat’s Back

Nieuws
29 januari 2018

Yes, de nieuwste bar van Tilburg, The Cat’s Back, gaat deze week open! In de nieuwste uitgaansplek van Tilburg kunnen we Amerikaans bier proeven, dansen tot in de late uurtjes,…

Cool! Tilburg krijgt zijn eigen filmfestival

Doen
28 januari 2018

Tilburg krijgt er wéér een enorm gaaf evenement bij: ons eigen filmfestival, Tilburgs Film Festival! Op zaterdag 26 mei worden we volop getrakteerd op mooie films uit onze stad en…

Henk Schiffmacher komt naar Tilburg en je vindt hem hier

Shownieuws
26 januari 2018

Dit vinden we cool! Henk Schiffmacher komt naar Tilburg. De bekendste tattoo artist van ons land is op woensdag 28 februari te zien in Theaters Tilburg. Hij vertelt die avond…

Pagina 1 van 14