Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Doen

Laat je portemonnee maar thuis: dit doe je gratis in Tilburg

29 juni 2020

We worden allemaal blij van leuke dingen doen. Maar hóe fijn is het als je voor die leuke dingen ook nog eens geen dikke portemonnee nodig hebt. Sterker nog, als…

Lekker naar buiten: 7 x de mooiste wandelingen door Brabant

28 juni 2020

Wandelen is helemaal hot! Naast dat het goed is voor je gezondheid, kun je door een tocht met de benenwagen allerlei bijzondere plekken ontdekken. Wij tippen zeven wandelingen in ons mooie Brabant….

Openluchtzwembad en meer! 5 x dit willen wij ook in Tilburg

28 juni 2020

Begrijp ons niet verkeerd: Tilburg is de allerfijnste plek om te wonen. Toch zien wij hotspots in andere steden waar wij stiekem een beetje jaloers op zijn. Deze vijf dingen…

Zomergevoel! Tilburg krijgt een bbq-terras

26 juni 2020

Deze zomer kan iedereen in Tilburg van een bbq genieten. Er komt namelijk een keigroot bbq-terras in de stad op het huidige terras en parkeerterrein bij hotel ibis Tilburg. 

De Vierdaagse lopen rond Tilburg: zo doe je dat

24 juni 2020

Als wandelfan heb je vast (net als wij) een traantje weggepinkt toen je hoorde dat de Nijmeegse Vierdaagse niet doorging. We hebben goed nieuws voor je: er is een alternatief….

Hoe gaaf?! Dit restaurant haalt OG3NE, Glennis Grace en meer naar Tilburg

24 juni 2020

Luisteren naar goede livemuziek, lekker uit eten en genieten van een prachtige tuin: wat ons betreft is dat een topdag. La Nouvelle Auberge komt met iets heel gaafs in coronatijd….

Geniaal! In Tilburg vind je nu rijlessen met een stokpaard

23 juni 2020

Vester is zoals veel Tilburgse meiden uit groep 7 een echt paardenmeisje. Ze geeft sinds kort zelfs paardrijlessen, maar die gaan er iets anders aan toe dan je gewend bent….

Voor op je bucketlist: 7 x dit moet je in Brabant hebben gedaan

18 juni 2020

Toerist of niet: sommige dingen moet je gewoon gedaan hebben in Brabant. Niet alleen omdat ze typisch Brabants zijn, maar ook omdat het gewoon heel leuk is om te doen….

Superleuk! In Tilburg doe je dit weekend een tour door inspirerende tuinen in de stad

17 juni 2020

Ben je in deze tijd aan de slag gegaan in jouw tuin? Of wil je daar eigenlijk nog iets moois van maken? Niets is leuker dan inspiratie opdoen bij mooie…

Guus Meeuwis treedt straks in Tilburg op voor (letterlijk) iedereen die wil komen

12 juni 2020

Groots met een Zachte G gaat dit jaar helaas niet door. Daarom zoekt Guus Meeuwis het in 2020 dichter bij huis. Hij tovert Poppodium 013 om tot Club Zoveel, waar…

Pagina 1 van 76

adv.