Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Help je mee? Makkelijke Diva is op zoek naar een nieuw thuis in Tilburg

Door Merel van Dijk 22 januari 2020

De lieve Franse Bulldog Diva is op zoek naar iemand die haar kan bieden wat ze nodig heeft. Het teefje is zeven jaar oud en is al meerdere keren herplaatst. Dit maakt het natuurlijk niet minder leuk!

Diva is een enorm makkelijke hond, als je maar op een rustige manier met haar omgaat. Ze komt erg graag bij je liggen onder een dekentje en speelt graag samen. Hoe gezellig! Verder vraagt ze weinig aandacht. Het teefje kan ook nog eens goed alleen thuisblijven én is zindelijk. Het liefst ligt ze lekker in haar mandje alles in de gaten te houden. Ook buiten loopt ze goed aan de lijn en vertoont ze vriendelijk gedrag naar mensen. Naar honden kan ze selectief zijn, maar ze negeert ze goed aan de lijn. Ideaal!

Bezoek

Er zit toch wel een klein probleem in haar gedrag naar bezoek toe. Diva laat redelijk wat spanning zien ten opzichte van vreemde mensen. Ze zoekt ze wel op, daar zit het probleem niet. Het is zo dat ze redelijk onverwachts kan opspringen en kan ‘happen’. Schade is altijd beperkt gebleven, maar het kan wel zo zijn dat mensen hier van kunnen schrikken. Dit gedrag heeft ze op al haar adressen al vertoont. Zoiets is niet alleen onrustig voor de bezoekers, maar natuurlijk ook voor haarzelf.

Veel liefde

Het lieve hondje heeft een plekje nodig waar er niet al te veel bezoek over de vloer komt en geen kinderen wonen. Geef het hondje veel liefde en een eigen plekje in huis en het gedrag is erg goed te managen.

Interesse?

Wanneer je écht interesse hebt in Diva dan kun je contact met de Hondencampus opnemen door een e-mail te sturen naar [email protected]

Lees ook:

honden

Cute! 9 x schattige Tilburgse honden (om verliefd op te worden!)

Weet je wat ons altijd weer vrolijk maakt? Het zien van lieve en leuke Tilburgse honden! We smelten ...
Hond Tilburg

11 x zaken in Tilburg waar je hond mee naar binnen mag

De beste vriend van de mens: de hond. Of je nu wel of geen fan bent van viervoeters: het is wel hand...
Hond aanlijnen

MAG DAT: je hond aan een paal aanlijnen als jij boodschappen doet?

Regels: je houdt er krampachtig aan vast óf je probeert ze zoveel mogelijk te verbreken. Maar soms w...


Meer over HondenCampus ontdekken?

HondenCampus

dierenverzorging

Wielenvenweg 20, Tilburg

Bekijk meer:dierenverzorging

Meer over

Dieren

adv.