Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Help jij mee? Lieve Troy is op zoek naar een nieuw baasje

Door Merel van Dijk 29 januari 2020

Wát een scheetje! Troy is een lieve reu van drie jaar oud. Hij is op jonge leeftijd vanuit Roemenië naar Nederland gekomen via de Dier stichting Nederland. Hij is een soort een ‘onherleidbare’ kruising. Dit maakt hem niet minder mooi! 

UPDATE: Troy heeft een nieuw thuis gevonden en is dolgelukkig bij zijn nieuwe baasjes. Zo fijn!

De huidige eigenaar van Troy wil al een tijd gaan samenwonen met zijn nieuwe liefde, maar Troy kan het niet goed vinden met de andere hond in huis. Er zijn al een hoop pogingen gedaan om het probleemgedrag tussen de honden aan te pakken. Helaas zonder resultaat. Sneu! Na intensieve trainingen heeft hij uiteindelijk moeten kiezen om op zoek te gaan naar een nieuwe baas voor Troy. Wij gaan hem hier (hopelijk) mee helpen! 

Gedrag

Troy is een hond die de kat uit de boom kijkt. Nieuwe mensen vertrouwt hij niet erg snel. De reu heeft echt de tijd nodig om rustig kennis te maken. Zodra Troy je kent, zit je in zijn hart en maakt hij constant contact. Het is een echt knuffeldier en is zeer trouw aan zijn eigenaar. Wat lief! Het alleen thuisblijven zal bij de nieuwe eigenaar zachtjes aan opgebouwd moeten worden, want hij vindt het nogal lastig om alleen te zijn.

Structuur

Troy heeft een stabiele, lieve baas nodig. Iemand die de rust en het geduld heeft om Troy op een positieve manier te begeleiden. Kinderen zijn helaas wat druk en te onvoorspelbaar, net zoals andere dieren. Wanneer Troy een vaste structuur krijgt, en de ruimte om rustig aan zijn nieuwe omgeving te wennen, heb je een maatje voor het leven!

Interesse?

Zijn eigenaar omschrijft Troy als enthousiast, lief en trouw. Een echte knuffelkont! Kan jij Troy geven wat hij nodig heeft? Mail dan naar [email protected] Zij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Lees ook:

honden

Cute! 9 x schattige Tilburgse honden (om verliefd op te worden!)

Weet je wat ons altijd weer vrolijk maakt? Het zien van lieve en leuke Tilburgse honden! We smelten ...
Hond Tilburg

11 x zaken in Tilburg waar je hond mee naar binnen mag

De beste vriend van de mens: de hond. Of je nu wel of geen fan bent van viervoeters: het is wel hand...
Katten

Hartjes voor viervoeters: jullie leukste Tilburgse katten

Hartjes voor deze lieve viervoeters! Onze dag is weer helemaal goed door al deze mooie foto's van ju...

Meer over

Dieren

adv.