Deze knapperds uit Tilburg maken kans op de titel ‘mooiste hond van Nederland’

Door Rowie van der Vliet 21 februari 2019

De race om de titel ‘Mooiste Hond 2019’ is in volle gang. Iedereen mocht de allermooiste/schattigste/liefste foto van z’n viervoeter insturen en deze Tilburgse honden zijn genomineerd. Welke is jouw favoriet? Stemmen kan hier.

<< < Pagina 1 / 14 >
⟵ swipe swipe ⟶

Blue

Mooiste hond
Foto: Zsa Zsa Faes

Wat is Blue een prachtige hond! Die ijsblauwe ogen kleuren prachtig bij de vacht. Baasje Zsa Zsa is helemaal verliefd op haar trouwe viervoeter. “Blue is een hele bijzondere lieve hond! Voor mij staat ze altijd klaar!”

Dylan

Mooiste hond
Foto: Ton van Poppel

Baasje Ton maakt er niet teveel woorden aan vuil. Ze heeft een duidelijk reden waarom hij vindt dat Dylan de mooiste hond van Nederland is. “Hij heeft een prachtige kop.” Geef haar eens ongelijk! Dylan heeft een mooie vacht en ogen om van te houden.

Flow

Mooiste hond Nederland
Foto: Baasje Imme

Baasje Imme is er al helemaal uit. Haar pup Flow verdient het om te winnen. “Ze kan zo ontzettend lief kan kijken, terwijl ze ook weleens een deugniet kan zijn. Ze is druk, maar ook heerlijk rustig. Flow is bang voor niets, maar van de gekste kleinste dingen schrikt ze. Ze is zo mooi omdat ze zichzelf is en dat zal ze ook altijd zijn.”

Callum

Mooiste hond van Nederland
Foto: Kristel van Rooij

Baasje Kristel van Rooij vindt toch echt dat Callum de allermooiste hond van het land is. Ze is kort maar krachtig: “Hij is heel mooi getekend.”

Charlie

Mooiste hond Nederland
Foto: Anita Franken

De krullenbollen wisten ook de harten van de jury te stelen. Charlie maakt kans om verkozen te worden tot de mooiste hond van ons kikkerlandje. Anita vindt dat terecht. “Mooi eigenwijs karakter en een plaatje om te zien”, schrijft ze.

Cinta

Mooiste van Nederland
Foto: Cheyenne de Pina

Je wordt toch gelijk vrolijk van dit koppie? Volgens Cheyenne is dat precies de reden waarom Cinta moet winnen. “Mijn hond is de mooiste omdat ze z’n lieve koppie heeft. En haar kleur contrast is perfect en loopt bovenop heel donker naar licht. Verder is ze ook superverzorgd en heel lief.”

Luna

Mooiste Hond Nederland
Foto: Gianni Sterk

Wauw, wat is Luna een plaatje om te zien. Ze ziet er stoer uit, maar heeft een fluffy staart. Baasje Gianni is terecht trots op haar. Hij vindt dat zijn hond moet winnen. Waarom? “De kleur, de bouw en natuurlijk boven alles haar karakter.”

Amor

Mooiste hond NL
Foto: Huub Kiesebrink

Aww, wat een lieverd! We snappen wel dat baas Huub helemaal weg is van zijn Amor. Dat was vast liefde op het eerste gezicht. Huub vindt natuurlijk dat zijn trouwe viervoeter de titel ‘Mooiste Hond van Nederland 2019’ verdient. “Hij is heel mooi glanzend en heeft de liefste snuit.”

Fien

Mooiste hond Nederland
Foto: Hans Buys

Zo schattig! Konden we Fien maar eventjes een aaitje geven. Volgens baasje Hans moet Fien winnen. “Fien is een lieverd. Ze is heel slim, maar af en toe ook heerlijk onnozel. Dat gecombineerd met haar goede looks maakt haar voor mij de mooiste hond.”

Diva

Mooiste hond Nederland
Foto: Stacy Klijsen

Zo hé, deze hond weet wel hoe te poseren. Wat een fotomodel! Baasje Stacy vindt dat Diva moet winnen: “Diva is knap, compact en mooi getekend.”

Keesje

Mooiste hond
Foto: Kees Theeuwes

Wauw, van die blauwe ogen zie je niet veel! Zeker niet bij een hond met een donkere vacht. Keesje is nog maar een pup, maar nu al een echte beauty. Baas Kees vindt dat ze moet winnen: “Ze is zo knap omdat ze blauwe oogjes en een zacht puppyhuidje heeft. En haar neusje en haar oortjes zijn perfect…”

Foofer

Mooiste hond Nederland
Foto: Natasja Alonso

Grappige naam! En eerlijk is eerlijk, deze golden retriever is prachtig om te zien. Baasje Natasja vindt het niet alleen de mooiste hond van Tilburg, maar van het hele land. “Mijn hond is een echte gouden golden retriever en daarnaast mijn geleidehond die er altijd voor mij is als ik weg moet. Hij doet zijn werk altijd met plezier. Het is mijn allessie.” Wat een tophond!

Cooper

Mooiste hond Nederland
Foto: Irena Babik

Aww, kijk dan hoe-ie daar zo zit met zijn sjaaltje. Wij smelten alleen al bij het zien van deze foto. Irena heeft maar geluk dat ze elke dag van Cooper mag genieten. Ze vindt dat haar hond moet winnen. Waarom? “Kleur van zijn ogen.”

Sem

Mooiste hond Nederland
Foto: Conny Nooijens

Conny Nooijens is er van overtuigd dat haar Sem er straks met de eerste prijs vandoor gaat. “Hij is zo mooi omdat alles aan hem klopt qua uiterlijk. Hij ziet er niet alleen zo lief uit, maar is het ook!”

Lees ook:

Wat een leukerds! Dit zijn de leukste honden van Tilburg

Honderden foto’s van jullie honden stroomden binnen via Facebook door onze oproep voor de mooiste ho...

Wat een knapperds! Dit zijn de leukste honden die jullie instuurden

Honderden foto's van jullie honden stroomden binnen via Facebook, vanwege onze oproep voor de mooist...
Majorie

9 restaurants in Tilburg waar je hond mee naar binnen mag

Even een stukje wandelen met de hond en ergens stoppen voor een kop koffie? Op het terras zal dat ge...
<< < Pagina 1 / 14 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.