Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Animal Center Tilburg is open: 1400 vierkante meter dierplezier

Door Noah Godefroy 10 april 2020

Dieren of winkelen: wij weten niet waar we méér van houden. Wat is er dan beter dan een combinatie van die twee dingen? Juist: een dierenspeciaalzaak! Nou, we hebben er een nieuwe bij en wat voor een… Animal Center Tilburg telt maar liefst 1400 vierkante meter aan plezier voor jouw dier.

Animal Center had al vestigingen in Kaatsheuvel en Vught maar opende op 8 april dus ook een megastore aan de Rugdijk in Tilburg. Voor mensen die het praktische met het aangename willen combineren: pal naast Animal Center zit een gloednieuwe Gamma (ook open) en aan de andere kant komt een tuincentrum!

Animal Center Tilburg

Maar voor je diertjes moet je toch echt bij Animal Center zijn. De variatie in het assortiment is ongekend. Krabpalen voor je kat? Kies uit tig verschillende bouwwerken die ook nog eens leuk staan in je kamer. Voedsel of een lekker snackie voor je hond? Zorg maar dat je iemand meeneemt die makkelijk knopen doorhakt.

Foto: indebuurt Tilburg.
Foto: indebuurt Tilburg.
Foto: indebuurt Tilburg.
Foto: indebuurt Tilburg.
Foto: indebuurt Tilburg.
Foto: indebuurt Tilburg.
Foto: indebuurt Tilburg.
Foto: indebuurt Tilburg.
Foto: indebuurt Tilburg.

Konijnen en vissen

Leuk: ook er zijn ook daadwerkelijk échte dieren. Zo heeft Animal Center een ruim aanbod aan aquaria en de mooiste vissen (en planten!) om erin te laten leven. Wie nog iets verder doorloopt door de winkel, komt uit bij de knaagdierkooitjes. Wat een leuke beestjes zijn konijnen toch.

Noodzaak

Naast al het leuke, is er ook een hoop voor het noodzakelijke deel van (huis)dieren houden. Denk daarbij aan een apotheek voor de beesten. Heb je pluimvee? Dan kun je er ook terecht voor broedmaterialen. Ook zijn er stalbenodigdheden voor bijvoorbeeld boerderijdieren en paarden.

Kortweg, als jij wat nodig hebt voor je favoriete diertje: spring op je paa…. ehm, fiets en op naar Animal Center Tilburg!Deze bijdrage wordt je aangeboden door Animal Center Tilburg. Meer over Animal Center Tilburg ontdekken?

Animal Center Tilburg

dierenwinkels

Rugdijk 2 , Tilburg

Bekijk meer:dierenwinkels

  • Wil jij een 'Nieuw in Tilburg' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Tilburg.

adv.