Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hossen maar! Dit zijn de beste Tilburgse carnavalskrakers van 2020

Door Rowie van der Vliet 5 februari 2020

En? Hebben we er al zin in mensen? Tuuuurlijk! Na het lezen (beluisteren) van dit bericht in ieder geval wel. Dit zijn de beste Tilburgse carnavalskrakers uit 2020. Dus: weg met de malaise: het is weer tijd voor de Tilburgse polonaise. Aansluiten allemaal… daar gaan we!

Pagina 1/11
⟵ swipe swipe ⟶

Veul Gère – Un Lekker Delleke

Un lekker Delleke, Strak in ut velleke! Veul Gère flikt het hem weer. Voor veel Tilburgers is dit een van de leukste carnavalskrakers van 2020. Geloof of het of niet: zelfs boven de rivieren wordt er naar deze hit geluisterd. De Volkskrant schreef er zelfs over.

Jason Haans & CV D’r Neffe – Mèn Nie Bèlle

Dat je het even weet: je hoeft Jason Haans of CV D’r Neffe niet te bellen met carnaval. De heren zijn druk met carnaval vieren. Lekker meeblèren deze carnavalskraker.

De Taverneboy’s – Ons vrouw heeft een gaatje in d’r hand

Drie weken schrijven, oefenen en het nummer opnemen, maar dan hedde ook wat. Het duo De Taverneboy’s komt op het allerlaatste moment met een videoclip. Jurgen Schlangen (van Café Taverne) nam een clip op met Wesley van Gorp en de eerste carnavalshit van het duo is een feit. We wedden dat er na 2020 nog meer carnavalskrakers gaan volgen.

CV De Dronkedaroissen – Mexicaanse Peper

Ze was zo heet als een Mexicaanse peper. CV De Dronkedaorissen brachten in 2020 een van de ‘heetste’ carnavalskrakers uit. We gokken dat we deze nog veel gaan horen tijdens carnaval. Wat een lekkere beat!

CV De Kòljakkers – Mèn Nie Bèlle!

CV de Kòljakkers kennen we niet van andere carnavalskrakers, want hun nummer uit 2020 is de allereerste. Deze mannen hoef je ook niet te bellen. Ge kekt mar!

Bart Schuermans ft CV Jè Jè tis Wè – We feesten door

Polonaise! Jè Jè Tis Wè. Bart Schuermans staat alvast op de bar. Lekker clipje dit. Zijn wij de enige die nu zin hebben in bitterballen?

Bennie Bekend – Kneitervals

Bennie Bekend gaat ervoor met carnaval. Gewoon lekker vals zingen! Dit is een van de meest herkenbare carnavalskrakers uit 2020 voor al die Tilburgers die eigenlijk niet zo best kunnen zingen. Ach, wat geeft het? Lekker meeblèren.

Johnny Purple – Zonnesteek

Pak je paarse trainingspak maar uit de kast. Johnny Purple gaat carnaval 2020 in met een enorme zonnesteek. Wat een meezinger!

Benno van Vugt – Ik heb confetti onder mijn kunstgebit

 

Ik heb confetti onder m’n kunstgebit. Volgens Benno is dit een van die carnavalskrakers van 2020 die je na één keer horen al kunt meezingen. Benno van Vugt blijft er maar nummers uit pompen. Van een kerstsingle naar een carnavalshit. Lekker, hoor!

Co de Rood en Vo Kale – Noord Korea

Ga je mee naar Noord-Korea? Co de Rood en Vo Kale doen eens gek en gaan dit jaar niet naar Spanje. Met een biertje in het hand, hossen door het land. Nou, wij blijven toch in Tilburg, maar veel plezier mannen!

Himmaol Betoeterd ft De CarnaWallies – De Slagboom

Laat hem uit je speakers knallen! Wil je dit nummerke weleens live horen? Op carnavalsvrijdag tijdens CarnaWall 2020 komt dat helemaal goed.

Lees ook:

carnaval 2019

Alle informatie over carnaval in Tilburg op een rij (2020)

Carnavalsliefhebbers zijn volop in de weer om nieuwe carnavalskrakers te oefenen. Slim, want voor je...

Parkeren met carnaval 2020 in Tilburg: dit moet je weten

Het komt nu steeds dichterbij: carnaval 2020! Het is vanaf vrijdag 21 februari tot en met dinsdag 25...
Carnavalsstichting Tilburg

9 x waarom carnaval in Tilburg leuker is dan in Den Bosch

Alaaf! Carnaval in Tilburg komt er alweer aan en dus zijn we alweer druk bezig met de voorbereidinge...
Pagina 1/11
⟵ swipe swipe ⟶

adv.