Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Attentie: dit zijn de aangepaste openingstijden van de binnenstad tijdens carnaval

Door Noah Godefroy 21 februari 2020

We hebben de feestmaand inmiddels ver achter ons gelaten, maar nu is het tijd voor het volgende feest: carnaval. Carnaval in Kruikenstad ook in 2020 weer gepaard met aangepaste openingstijden in de binnenstad. Je ziet ze hier!

Vrijdag 21 febuari tot en met de 25e verandert Tilburg in Kruikenstad. En ongeacht of je nu één dag, twee, vijf of helemaal géén dagen gaat feesten, hossen en zuipen: de openingstijden in de binnenstad zijn aangepast rondom de festiviteiten.

Carnaval openingstijden

Niet om de laatste plaats heeft dat natuurlijk te maken met d’n Opstoet! De route is als volgt: Prinsenhoeven, St. Josephstraat, Korte Heuvel, Heuvelring, Piusplein, Paleisring, Stadhuisplein, Schouwburgring, Oude Markt, Radiopleintje, Nieuwlandstraat, Vijfsprong en de Stationsstraat. Je begrijpt dus dat er op zondag 23 februari zo goed als géén winkels open zijn in het centrum, zo valt te lezen op de site van VVV Tilburg.

Maandag

Omdat een hoop ondernemers op zondag vrij zijn, kunnen ze mooi mee feesten. Of dat de reden is dat de winkels op maandag 24 februari ook nog dicht zijn, is natuurlijk maar gissen. Gegund is het ze zeker!

Ben je zelf ondernemer of ken je een winkel die wél gewoon open is; laat het ons weten, en zet het even op de mail. Dan kunnen wij een mooi overzichtje maken en sta jij niet voor een gesloten deur!

Lees ook:

Carnavalsoutfit Tilburg: dit zijn dé trends voor 2020

Nog op zoek naar een carnavalsoutfit in Tilburg, maar kom je maar niet op een goed idee? Geen zorgen...

Hossen maar! Dit zijn de beste Tilburgse carnavalskrakers van 2020

En? Hebben we er al zin in mensen? Tuuuurlijk! Na het lezen (beluisteren) van dit bericht in ieder g...
Carnavalsoptocht 2019 in Tilburg

Voor het eerst in Kruikenstad? Dit moet je weten over carnaval

Carnaval in Kruikenstad is een bijzondere versie van carnaval. Zo hebben we geen dresscode, is ons c...

adv.