Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Yessss! We krijgen een nieuwe sushitent in Tilburg

Door Rowie van der Vliet 25 april 2019

Wij Tilburgers krijgen geen genoeg van sushirolletjes en andere Japanse hapjes. Heerlijk om met vriendinnen uit eten te gaan voor sushi of om lekker op de bank te ploffen met jouw bestelling, waarbij niemand gek opkijkt als je twintig palingrollen naar binnen stouwt. Binnenkort kun jij je gang gaan met sushi van een nieuw afhaalrestaurant. Hayai Sushi opent namelijk aan de Schouwburgring.

Hayai Sushi is een afhaal- en bezorgrestaurant voor sushi en andere Japanse snacks. Jouw rolletjes worden dagelijks klaargemaakt van verse ingrediënten. De keten is te vinden in Amsterdam, Delft, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Rijswijk, Voorburg, Wassenaar en Leidschendam. Binnenkort wordt Tilburg mooi aan dit rijtje toegevoegd. Op de raamstickers valt te lezen dat Hayai Sushi binnenkort opent. Helaas weten we niet wanneer de sushitent precies opengaat. Wel worden de ramen alvast goed geboend, dus we gokken dat het niet lang meer kan duren.

Hayai Sushi Tilburg
Foto: indebuurt Tilburg

Hier vind je de zaak

Hayai Sushi vind je in het oude pand van de zonnestudio aan de Schouwburgring, naast Printservice Tilburg. Een blik op de menukaart maakt duidelijk dat het bezorgrestaurant vooral sushi boxen aanbiedt. Keuze genoeg, want je kunt onder andere een soft shell box, crispy sushibox, zalm box of surprise box bestellen. Ben je gek op pokébowls? Goed nieuws! Zoals meerdere sushitenten in Tilburg, doet ook Hayai Sushi mee aan deze trend. Naast rolletjes staan onder andere ook de bekende gyoza, sashimi, temaki, yakitori en kroepoek op de kaart. Lekker! Heb je geen sojasaus in huis of zit je niet te wachten op wasabi? No worries, die kun je zelf bij bestellen.

Lees ook:

Sushi

Fijn! Tilburg krijgt er een sushirestaurant bij

Pak die stokjes er maar bij! In Tilburg krijgen we namelijk een nieuw sushirestaurant, zo meldt Brab...
sushi sumo

Oishii! Hier eet je de beste sushi in Tilburg volgens jullie

Van nigiri’s tot maki’s en van handrolls tot sashimi: sushi gaat er altijd wel in, toch? Wij zijn he...
I-Pin-Ke

De 7 lekkerste Chinees-Indische restaurants van Tilburg

Geen zin om je uit te sloven in de keuken? Wat zijn we blij dat er zoveel lekkere Chinees-Indische r...
  • Wil jij een 'Nieuw in Tilburg' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Tilburg.

adv.