Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit zijn de vijf fijnste vacatures in Tilburg van deze week

Door Rowie van der Vliet 5 november 2017

Daar zijn ze weer: de vijf fijnste banen uit Tilburg van deze week. Zit jouw droombaan er niet tussen? Kijk dan even bij de andere Tilburgse vacatures

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Ondernemend horecamanager

Foto: Google Streetview

Wat een gave functie! Ben jij nummer 1 als het aankomt op horecapersoneel aansturen? Dan zijn ze bij Mercure Tilburg én IBIS Tilburg op zoek naar jou. Reken maar dat je met deze baan echt een verschil kunt maken in het horecasegment van Tilburg, want je bent eindverantwoordelijk voor de keuken, bediening en banqueting van Grand Café Puur, Taste!, een ontbijtbuffetrestaurant, bar-brasserie IBIS Tilburg, banqueting-zalen, en een sauna-loungebar. Verwelkom je deze uitdaging met open armen? Klik dan hier.


Meer over Mercure Hotel Tilburg Centrum ontdekken?

Mercure Hotel Tilburg Centrum hotels

GeopendHele dag

Heuvelpoort 300, Tilburg

Bekijk meer:hotels

Gastredacteur indebuurt Tilburg

Gastredacteur indebuurt
Foto: Pixabay

We want you! Wij zijn namelijk op zoek naar enthousiaste schrijvers en/of fotografen die maar wat graag een bijdrage leveren aan dit lokale platform. Dat kan van alles zijn. Van verhalen uit de oude doos tot reportages van Tilburgse huizen waar je altijd al eens wilde binnenkijken. We staan te popelen om jouw creatieve ideeën die Tilburg in het zonnetje zetten. Wil je een onderdeel van ons team uitmaken? Kijk hier voor meer informatie.


Meer over DPG Media ontdekken?

DPG Media dienstverlening

GeopendHele dag

Van der Madeweg 40, Amsterdam

Bekijk meer:dienstverlening

Horecatopper

Anvers aan de Oude Markt in Tilburg
Foto: Facebook Anvers

Anvers is een fijne plek om een biertje te nuttigen of een vorkje te prikken. Je waant je in Antwerpen, maar dan met de typisch Tilburgse bourgondische sfeer. Lijkt het jou fijn om in deze omgeving te werken? Dat komt goed uit, want de brasserie en biercafé is op zoek naar een horecatopper van minimaal 18 jaar. Lees hier meer.


Meer over Anvers ontdekken?

Anvers cafés

Geopend10:00 - 01:00

Oude Markt 8, Tilburg

Bekijk meer:cafés

Stage copywriter en contentcreator

Copywriter foto
Foto: Pixabay

Het TIC Huis zeokt* jou! Sta je nu direct op het punt om ons foutje gezien linkje aan te klikken? Dan is het misschien een goed idee om je aan te melden als stagiair copywriter en contentcreator bij Het TIC Huis. Dit Tilburgse tekstbureau zoekt namelijk een stagiair die pijlsnel spelfouten kan verbeteren en zelf wervende teksten produceert. Bekijk hier de vacature mits je hbo-student bent.

* Bovenstaande tikfout is met opzet gemaakt ;).


Meer over Het TIC Huis ontdekken?

Het TIC Huis zakelijke dienstverleners

Gesloten09:00 - 16:00

Tivolistraat 6, Tilburg

Bekijk meer:zakelijke dienstverleners

Shift supervisor

taco bell
Foto: Indebuurt

Houd je van leiding geven, maar vind je het toch fijn om daarnaast mee te helpen met het team? Dat komt voor de bakker (of de tacomaker) bij Taco Bell. Jij bent de gangmaker die de boel gezellig houdt en bent eindverantwoordelijk voor zowel de sfeer als het eten. Trekt dit jou wel? Kijk dan hier.


Meer over Taco Bell Tilburg ontdekken?

Taco Bell Tilburg Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Heuvel 34-1, Tilburg

Bekijk meer:Permanent gesloten
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Werken

adv.