Tilburgers gezocht! Hier scoor je een dikke wagen, dik salaris én dikke baan

Aangeboden door Verkeersschool Tilburg 15 mei 2019

Elke man of vrouw droomt ervan: rondrijden in een dikke wagen. Die droom kan nu uitkomen! De Mandemakers Groep is op zoek naar Tilburgers (en andere mensen uit de regio) die een leuke baan als chauffeur wel zien zitten. Op vrijdag 24 mei is er daarom een speciale banendag bij het hoofdkantoor in Waalwijk. Je krijgt dan meer info over de job en leert je nieuwe collega’s alvast kennen. 

Maar dat niet alleen: er zijn ook een hoop activiteiten. Zo krijg je een rondleiding door het hoofdkantoor en magazijn dat negen (!) voetbalvelden groot is. Ook is er een strafschoptoernooi, loterij, F1 simulator race en je krijgt les in een vrachtwagen. Verder zijn er foodtrucks, drankjes en medewerkers om mee te babbelen. Daarnaast kun je een heleboel winnen: een stedentrip ter waarde van €250, shoptegoed (ter waarde van €100) bij Woonexpress, een seizoenskaart voor RKC, twee festivaltickets en last but not least: rijden in een dikke (sport)wagen.

Verkeersschool Tilburg

Klinkt goed, niet? Al voor je begint aan je nieuwe job als bezorger/chauffeur bij DMG, merk je wat voor dikke baan je krijgt. Daarna begint het echte werk pas echt. Je krijgt een rijopleiding voor het groot rijbewijs bij Verkeerschool Tilburg. Die haal je onder werktijd en het rijbewijs wordt volledig betaald door de baas! Twee instructeurs van Verkeerschool Tilburg zullen ook op de banendag aanwezig zijn met wagens; er is die dag een parcours waar je vast kunt oefenen met rijden. Je krijgt dus al meteen je eerste les in de vrachtwagen. Wat een luxe!

Overuren = 150%!

Goed, de dikke wagen hebben we al genoemd, de dikke baan ook. Nu het dik salaris nog. Bij DMG werken ze naast een prima basissalaris met overuren. Sta je in de file of moeten er heel wat keukens of meubels bezorgd worden en ben je daardoor later thuis? Dan krijg je die extra uurtjes gewoon vergoed tegen 150 procent!

Werken bij DMG

Mocht je nog op zoek zijn naar een (nieuwe) job… Je weet nu waar je wezen moet! Iedereen die interesse heeft in een baan als chauffeur bij DMG (of in andere functies), is welkom op de banendag van vrijdag 24 mei (16.00 – 21.00 uur). Adres: Gragtmansstraat 3 in Waalwijk. Afsluitend is er een hapje, drankje en muziek! Ben jij erbij? Let dan op: het is noodzakelijk om je in te schrijven. Dat kan hier.

Lees ook:

verkeerschool tilburg

Dit is de beste rijschool van Tilburg volgens Marcel

Toen Marcel Govers 18 jaar was, wist hij: dat rijbewijs wil ik snel halen. De student zocht daarom o...


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Verkeersschool Tilburg. Meer over Verkeersschool Tilburg ontdekken?

Verkeersschool Tilburg

rijscholen

Nu open09:00 - 13:00

Korvelseweg 32, Tilburg

Bekijk meer:rijscholen

adv.