Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Meteen werken zonder te solliciteren: hier in Tilburg kan het!

Aangeboden door Diamant-groep 8 juli 2019

Zit je werkloos thuis? Of ken je iemand die op dit moment geen werk heeft en toch wel graag aan de bak wil? Dan hebben we leuk nieuws: bij Groen Xtra kun je meteen werken zonder te solliciteren! En nee, je hoeft niet eerst op gesprek.

Groen Xtra heeft plek voor tien nieuwe collega’s en werkzoekenden boffen: je hoeft niet te solliciteren en kunt meteen aan de bak! Wel moet je even langs het hoofdkantoor (Insulindestraat 9 in Tilburg) om je naam op de lijst te schrijven. That’s it! En doe dat snel, want wie het eerst komt, het eerst maalt. De eerste tien mensen die zich inschrijven voor de job, starten binnenkort in een van de veertig groenploegen die werken in Tilburg of in de regiogemeenten.

Werken zonder solliciteren

Denk je nu: ben ik niet te oud? Of pas ik wel in het profiel? Niet over nadenken! Iedereen is welkom. Groen Xtra wil werkzoekenden een kans bieden. “Vaker dan we denken hebben mensen tijdens een sollicitatie last van hun leeftijd, ontbrekende diploma of een verkeerde achternaam. Dat alles maakt ons niet uit. Wij zijn blij met gemotiveerde mensen die graag aan de slag willen”, zegt Karel van Remunt, manager van Groen Xtra.

Wat ga je doen?

Een heleboel toffe dingen! Groen Xtra zorgt voor het beheer en onderhoud van de openbare ruimte in de regio Tilburg. Dikke kans dat je de medewerkers ook geregeld ziet rondlopen of -rijden in jouw wijk of buurt, bijvoorbeeld tijdens het harken van de tuinen of wanneer prullenbakken worden geleegd. De heren en dames van Groen Xtra zorgen voor een schonere leefomgeving!

De vacature

Ook iets voor jou? Lees hieronder dan nog even het hoe en wat en meld je gauw bij het hoofdkantoor in de Insulindestraat:

 Lees ook:

kevin van de sanden

Kevin voelt zich helemaal thuis bij kringloopwinkel La Poubelle: ‘Eerst was ik zo stil als wat’

Hij was naar eigen zeggen 'eerst zo stil als wat', maar praat nu met Jan en alleman. Kevin van de Sa...
tony diamant-groep

Tony zit al jaren op de veegmachine: ‘Ik wil nooit meer iets anders doen’

Al 14 jaar is Tony (51) te vinden in de veegmachine van de Diamant-groep. En er is geen dag die verv...
Eddie van Ierland Diamant-groep

Eddie verwijdert al vijftien jaar graffiti in Tilburg: ‘Mensen hebben geen idee’

Eddie van Ierland is als een superheld die eigenlijk niemand kent. Maar zijn werk zien we overal in ...


Meer over Diamant-groep ontdekken?

Diamant-groep

werkplekken

Gesloten09:00 - 17:00

Zevenheuvelenweg 14, Tilburg

Bekijk meer:werkplekken

adv.