Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wij zijn op zoek naar een gastredacteur voor indebuurt Tilburg!

Door Rowie van der Vliet 28 augustus 2017

Ja, je leest het goed! Wij van indebuurt Tilburg zijn op zoek naar een gastredacteur. Samenwerken met mensen in onze stad is niet alleen leuk, maar ook ontzettend nuttig voor ons platform en voor alle Tilburgers. Nóg meer leuke nieuwtjes, interviews, tips, noem maar op.

Via indebuurt Tilburg blijf je op de hoogte van alles wat er gebeurt in de stad. Je leest er leuke nieuwtjes, handige lijstjes, inspirerende interviews met Tilburgers en weekendtips. De redactie van indebuurt zit nu nog aan de Hart van Brabantlaan, maar binnenkort verhuizen we naar het historische Deprezpand in de Spoorzone.

Wat mag je schrijven?

Kan van alles zijn: een wekelijkse column over de stad, tips, interviews of een andere wekelijkse rubriek. Uiteraard allemaal in overleg met ons, zodat we uiteindelijk een goed plan van aanpak kunnen realiseren. Je moet wel goed kunnen schrijven en van slechte grappen houden.

Dit zit er in voor jou

Je krijgt een plekkie op deze pagina, je bouwt aan je eigen portfolio (je naam is zichtbaar bij publicaties), je krijgt inzicht in de resultaten van je eigen bijdragen en je werkt in een tof team.

via GIPHY

Reageren

Hebben we een match? Top! Stuur dan een korte motivatie én een aantal producties van jouw hand naar ons op. Wie weet nodigen we je uit voor een gesprek! Leggen we uiteraard ook uit hoe we precies te werk gaan en wat van jou wordt verwacht. Hopelijk tot gauw!

adv.