Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit bedrijf is verkozen tot beste werkgever en ja: ze hebben een vestiging vlakbij Tilburg

Aangeboden door Hoppenbrouwers Techniek Kaatsheuvel 14 februari 2020

Technisch dienstverlener Hoppenbrouwers Techniek heeft meerdere vestigingen in Brabant, en begin januari voegde Kaatsheuvel zich daar ook bij. Tijd voor een kennismaking met de kersverse Beste Werkgever uit de regio.

Erik van Dommelen werkt als vestigingsleider bij de technisch dienstverlener. Hij vertelt wat Hoppenbrouwers doet: “We zijn gespecialiseerd in werktuigbouwkundige werkzaamheden, zoals diverse onderhoudswerkzaamheden en de aanleg van cv-installaties, waterinstallaties, riolering, sanitair, ventilatie en airconditioning. Dat doen we in woningen, bedrijfspanden en zorginstellingen in de regio. We zijn nu bezig met 67 appartementen middenin het centrum van Tilburg, op de plek waar vroeger MIDI stond. Ook doen we veel werk voor de Van Mossel Automotive Group, dat zijn behoorlijk grote klussen.”

Tekst loopt door onder foto. 

hoppenbrouwers techniek kaatsheuvel
Medewerker Marcel van Hoppenbrouwers in Kaatsheuvel. Foto: Hoppenbrouwers Techniek

Beste Werkgever

Erik merkt goed hóe snel Hoppenbrouwers groeit: “Wij hebben er in korte tijd 13 nieuwe medewerkers bijgekregen. Veel mensen werken al jaren bij Hoppenbrouwers en dat snap ik wel. Het is een sociaal bedrijf en je kunt veel cursussen volgen en werken aan je eigen toekomst.” Dat het personeel daar waarde aan hecht, blijkt wel uit het feit dat Hoppenbrouwers Techniek is verkozen tot ‘Beste Werkgever 2019-2020’. Net als in 2017-2018 krijgt de technisch dienstverlener ook nu het keurmerk ‘Beste Werkgever’; met een gemiddelde van 7,9 steekt het bedrijf ver uit boven het branchegemiddelde.

Medewerkers op één

De beste technisch dienstverlener van Nederland heeft ook de ambitie om de meest duurzame dienstverlener te worden. Daarin hebben ze zich in de ruim honderd jaar dat het bedrijf bestaat kunnen ontwikkelen; Hoppenbrouwers is in 1918 begonnen als eenmanszaak. Nu werken er ruim 1250 mensen. Groeien in personeelsbestand is een van de ambities van Erik. Wil jij een van de nieuwe collega’s worden en dichtbij Tilburg werken? Neem dan een kijkje bij de vacatures via de oranje button hieronder. 


Meer over Hoppenbrouwers Techniek Kaatsheuvel ontdekken?

Hoppenbrouwers Techniek Kaatsheuvel installatiebedrijven

Belgiëstraat 18, Kaatsheuvel

Bekijk meer:installatiebedrijven

adv.