Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Droombaan gevonden: 5 x bijzondere vacatures in Tilburg

Door Rowie van der Vliet 8 oktober 2017

Wij kunnen geen fijnere arbeidsomstandigheden bedenken dan werken in je eigen stad. Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wie weet zit jouw droombaan wel tussen deze vijf bijzondere vacatures.

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Validatietechnicus

Luchttoevoer behandelkamer
Foto: Pixabay

Deze vacature is er een in de categorie meest ondergewaardeerde beroepen. Eerlijk: wij hadden er niet eens bij stilgestaan dat deze baan bestond. Maar wat is het belangrijk werk! Als validatietechnicus zorg je namelijk voor optimale arbeidsomstandigheden in een operatiekamer. Je leest het goed: jij bent verantwoordelijk voor de status van de luchttoevoer een behandelkamer. Als je het ons vraagt, red je zo indirect levens. Lees hier meer.


Meer over Luchtvalidatiecheck B.V. ontdekken?

Luchtvalidatiecheck B.V. zakelijke dienstverleners

Dr. Hub van Doorneweg 81, Tilburg

Bekijk meer:zakelijke dienstverleners

Trajectbegeleider/ jobcoach Horeca & Detailhandel

Prins Heerlijk
Foto: Prins Heerlijk Lunch

Wat leveren ze goed werk bij Prins Heerlijk. Zowel de leerlingmedewerkers met een functiebeperking als de begeleiders. De lunchroom en eetwinkel zijn nu op zoek naar een jobcoach die de studenten kan begeleiden tijdens het werk in de horeca. Dat klinkt echt als betrokken werk in een fijne sfeer. Hier vind je meer informatie.


Meer over Prins Heerlijk Lunchcafé ontdekken?

Prins Heerlijk Lunchcafé lunch

Gesloten09:30 - 17:30

Nieuwlandstraat 16, Tilburg

Bekijk meer:lunch

Ketenplanner

Foto: ANP Foto

Vond je het vroeger al leuk om winkeltje te spelen? De Xenos is via een uitzendbureau op zoek naar een ketenplanner. Dat is iemand die goed bijhoudt of bedrijven genoeg en niet te veel producten op voorraad hebben. In dit geval ontferm jij je met liefde over de bordjes met quotes, kussentjes, feestartikelen en andere kekke spullen van de Xenos. Je leest hier meer informatie.


Meer over Xenos ontdekken?

Xenos woonwinkels

Gesloten09:30 - 18:00

Pieter Vreedeplein 156, Tilburg

Bekijk meer:woonwinkels

Sportieve pedagogisch medewerker

Outdoor-bso Warande
Foto: Facebook Outdoor-bso Warande

Ben je eigenlijk nog steeds het liefste buiten aan het sporten? Geloof het of niet, maar je hoeft geen profsporter te worden om hier je werk van te maken. Outdoor-bso Warande is namelijk op zoek naar een pedagogisch medewerker die 9 tot 21 uur in de week na school met kinderen kan sporten. Volleyballen, hockeyen, door de bossen rennen… alles kan! Word je al helemaal enthousiast? Dan kun je hier meer informatie vinden.


Meer over Outdoor-bso Warande ontdekken?

Outdoor-bso Warande kinderopvang

Vandaag gesloten

Zwartvenseweg 420, Tilburg

Bekijk meer:kinderopvang

Bedrijfsleider

Studio bedrijfsleider
Foto: Studio

Studio is op zoek naar een baasje die het personeel van het eetcafé en de stapavonden kan regelen. Iemand die als bedrijfsleider de relaxte en fijne sfeer moeiteloos weet te behouden. Houd je van aanpakken en enthousiast, positief, open-minded en stressbestendig? Denk je wow, deze vacature heeft zojuist precies omschreven wie ik ben? Lees dan hier meer.


Meer over Studio ontdekken?

Studio cafés

Gesloten10:00 - 04:00

Heuvel 7 & 9, Tilburg

Bekijk meer:cafés
Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Werken

adv.