Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit zijn de 5 leukste vacatures in Tilburg

Door Thijs Dingemans 3 augustus 2017

Op zoek naar een nieuwe job, maar wil je niet buiten Tilburg gaan werken? Geen probleem, er zijn hier genoeg vacatures. Wij hebben de leukste voor je op een rij gezet.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Floormanager bij Havana

Heb jij leidinggevende skills en veel horeca-ervaring? Dan is het slim om je bij Havana te melden. Het restaurant is op zoek naar een nieuwe floormanager die de kiet samen met het enthousiaste personeel gaat runnen. Iets voor jou?

Bekijk de vacature hier.


Meer over Havana ontdekken?

Havana restaurants en horeca

Geopend10:00 - 04:00

Heuvel 22, Tilburg

Bekijk meer:restaurants en horeca

Verkoopmedewerker bij Dimenno

Altijd al onderbroeken, zwembroeken en nachtmode willen verkopen? Dan ben je bij Dimenno aan het juiste adres. De herenspeciaalzaak zoekt een nieuwe verkoopmedewerker. Al zin om in een gezellig team én in het centrum te werken?

Bekijk de vacature hier.


Meer over Dimenno ontdekken?

Dimenno kledingwinkels

Geopend10:00 - 17:00

Willem II Straat 100, Tilburg

Bekijk meer:kledingwinkels

Kaartjes verkopen in het theater

Hoe gaaf is dit: je kunt nu bij Theaters Tilburg aan de slag als medewerker ticketservice. Je zorgt er de hele dag voor dat je kaartjes voor voorstellingen en andere activiteiten verkoopt. Ook check je of al het geld binnenkomt en je krijgt zelfs de kans om te helpen bij verkoopacties en pr-werkzaamheden. Passie voor muziek, musicals, cabaret etc. Solliciteer dan gauw!

Bekijk de vacature hier.


Meer over Theaters Tilburg ontdekken?

Theaters Tilburg entertainment

Louis Bouwmeesterplein 1, Tilburg

Bekijk meer:entertainment

Schoonmaker bij City Hotel

Ben je gastvrij en maak je graag schoon? En zorg je graag voor een warm welkom? Meld je dan even bij City Hotel Tilburg. Zij zoeken een housekeeper die de kamers schoonmaakt, de bedden opmaakt en alle facilitair poetst. Dus ben je netjes, geordend en houd je van aanpakken? Dan is dit echt iets voor jou.

Bekijk de vacature hier.


Meer over City Hotel Tilburg ontdekken?

City Hotel Tilburg hotels

GeopendHele dag

Heuvelring 128, Tilburg

Bekijk meer:hotels

Vroege vogels bij de Persgroep

Geniet je van het leven maar kom je altijd net iets geld te kort? Met een krantenwijk los je dat probleem met een uurtje werk per dag op. Snuif jij graag elke ochtend een uurtje buitenlucht op? Dan is dit de bijbaan die je zoekt. De Persgroep Distributie zoekt bezorgers voor diverse dagbladen in Tilburg. Je begint fit aan de dag en je houdt genoeg tijd over voor andere leuke dingen. En … zondags kun je uitslapen #altijdfijn. Iets voor jou? Meld je dan vandaag nog aan om te bezorgen in jouw wijk.

Bekijk de vacature hier.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Werken

adv.