Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Chris en Tycho werken bij Hoppenbrouwers in Kaatsheuvel: ‘Geen dag is hetzelfde’

Aangeboden door Hoppenbrouwers Techniek Kaatsheuvel 15 juli 2020

Chris van Beek en Tycho Bastianen werken met veel plezier bij Hoppenbrouwers Techniek in Kaatsheuvel. Dit jaar werd de technisch dienstverlener voor de tweede keer uitgeroepen tot Beste Werkgever. “Ons team is een mooi clubje. Het bestaat uit een paar oude rotten uit het vak, maar ook een aantal jonge mannen. Dit houdt ons team fris. We helpen elkaar als we het nodig hebben.” 

Beide mannen werken als werkvoorbereider én tekenaar bij Hoppenbrouwers. “Geen dag is hetzelfde”, vertelt Chris. “Ik maak werktekeningen, zorg ervoor dat de monteurs vooruit kunnen, heb contact met klanten en ga op bouwbezoek.” Tycho stemt daarmee in: “Je bent met veel dingen tegelijkertijd bezig en bent op zoek naar de meest efficiënte oplossing voor de klant en onze monteurs.”

Werkplezier staat op één

In dezelfde functie halen Chris en Tycho op verschillende manieren plezier uit hun werk. Voor Chris is het de afwisseling en het contact met alle betrokkenen wat het werk zo leuk maakt. Voor Tycho is het vooral de uitdaging en het denken in oplossingen wat hem plezier geeft. “Iedere dag leer ik veel over bijvoorbeeld warmtepompen, airco’s en de technieken die daarachter zitten. Hoppenbrouwers Techniek Kaatsheuvel is niet voor niets gespecialiseerd in Werktuigbouwkunde. Mijn ambitie is om uiteindelijk te specialiseren in bijvoorbeeld ventilatie of warmtepompen. Zo kan ik mensen die over dat onderwerp vragen hebben goed adviseren.”

Tekst loopt door onder foto. 

hoppenbrouwers techniek kaatsheuvel
Hoppenbrouwers Techniek Kaatsheuvel. Foto: Hoppenbrouwers

Ambities en dromen worden waargemaakt

Heb je ambitie om door te groeien of juist om een heel andere functie te ontdekken? Bij Hoppenbrouwers worden deze dromen gestimuleerd en krijg je veel ruimte om jezelf ontwikkelen. Tycho begon vier jaar geleden met een BBL-traject als leerling-monteur. Na twee jaar kon hij aan de slag als werkvoorbereider en tekenaar doordat er een plekje in het team vrij kwam. Chris begon zijn carrière bij Hoppenbrouwers als werkvoorbereider en tekenaar. “Het leuke van werken bij Hoppenbrouwers Kaatsheuvel is het afwisselende werk en de verantwoordelijkheden die je krijgt. Je wordt van begin tot eind bij projecten betrokken en dat is iets waar we naar blijven streven. Als je ambitie hebt om door te groeien zit je bij Hoppenbrouwers ook op de goede plek”, vertelt Chris.

Vakmanschap en verantwoordelijkheid

Met inmiddels bijna 1300 medewerkers en 13 vestigingen blijft Hoppenbrouwers hard groeien. Ondanks die grootte is de organisatie nog steeds ‘zo plat als een dubbeltje’. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid en hier staat vakmanschap voorop. Tycho: “Het is heel gezellig op de werkvloer, er hangt een goede sfeer en iedereen wordt geaccepteerd zoals-ie is. Door de korte lijntjes binnen de teams kan je gemakkelijk vragen stellen. Chris zit naast mij op kantoor en ik kan hem altijd om advies vragen als ik ergens niet uitkom. Dat werkt prettig. Chris vult aan: “Er hangt bij ons een open sfeer binnen de teams en we geven graag iedere nieuwe collega echt een kans.”

Interesse om bij Hoppenbrouwers te werken? Bekijk de vacatures via de oranje button hieronder: 

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Hoppenbrouwers Techniek Kaatsheuvel. Meer over Hoppenbrouwers Techniek Kaatsheuvel ontdekken?

Hoppenbrouwers Techniek Kaatsheuvel installatiebedrijven

Belgiëstraat 18, Kaatsheuvel

Bekijk meer:installatiebedrijven

adv.