Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bob werkt bij Hoppenbrouwers in Udenhout: ‘Je voelt je gehoord, heel fijn’

Aangeboden door Hoppenbrouwers Techniek Udenhout 5 juli 2020

Bob van den Bogaard werkt nu zo’n vijf jaar met veel plezier bij Hoppenbrouwers Techniek in Udenhout. Dit jaar werd de technisch dienstverlener voor de tweede keer uitgeroepen tot Beste Werkgever. “Als je aangeeft dat je een bepaalde kant op wil, ondersteunt Hoppenbrouwers dat.”

Bob begon zijn carrière bij Hoppenbrouwers als hulpmonteur. “Mijn tweelingbroer Rob werkte er al als elektricien. Ik deed een BOL-opleiding en hij BBL. Ik kreeg door hoe leuk het hier is en toen ben ik ook de BBL-opleiding gaan volgen en als hulpmonteur aan de slag gegaan. Inmiddels ben ik zelfstandig monteur.” Als monteur is Bob dagelijks bezig met diverse projecten. “Dat is ook wat ik leuk vind: geen dag is hetzelfde. De ene dag ben ik op een school en de dag erna sta ik weer ‘op de bouw’.”

Tekst loopt door onder foto. 

hoppenbrouwers techniek udenhout
Foto: Hoppenbrouwers

Ambities en dromen worden waargemaakt

Heb je ambitie om door te groeien of juist om een heel andere functie te ontdekken? Bij Hoppenbrouwers worden deze dromen gestimuleerd en krijg je veel ruimte om jezelf ontwikkelen. Bob: “Ik zou graag eerste monteur willen worden. Dan krijg je nog iets meer verantwoordelijkheid en dat kan ik zeker aan. Als je bij de evaluatie aangeeft dat je een bepaalde kant op wil, ondersteunt het bedrijf dat. Heel soms krijg ik zelf al een dagje een hulpmonteur mee, dat bevalt ook goed.”

Vakmanschap & verantwoordelijkheid 

Met inmiddels bijna 1300 medewerkers en 13 vestigingen blijft Hoppenbrouwers hard groeien. Ondanks die grootte is de organisatie nog steeds ‘zo plat als een dubbeltje’. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid en hier staat vakmanschap voorop. Bob: “Zelfs als een hulpmonteur aangeeft dat-ie misschien een betere manier kent om iets te doen, wordt daar naar geluisterd. Je voelt je altijd gehoord binnen het bedrijf en dat is een heel fijn gevoel.”

Interesse om bij Hoppenbrouwers te werken? Bekijk de vacatures via de oranje button hieronder:


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Hoppenbrouwers Techniek Udenhout. Meer over Hoppenbrouwers Techniek Udenhout ontdekken?

Hoppenbrouwers Techniek Udenhout installatiebedrijven

Kreitenmolenstraat 201, Udenhout

Bekijk meer:installatiebedrijven

Lees ook:

Hoppenbrouwers Techniek Udenhout

Henny van Hoppenbrouwers Techniek: ‘We zijn verkozen tot Beste Werkgever!’

Hoppenbrouwers Techniek is onlangs benoemd tot Beste Werkgever 2019-2020. De technisch dienstverlene...

adv.