Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x leuke banen in Tilburg

Door Rowie van der Vliet 24 september 2017

Helaas, het weekend is alweer bijna voorbij. Kijk je echt niet uit naar je werk morgen? Deze leuke bedrijven zijn heel toevallig op zoek een nieuwe werknemer. Van copywriter tot kok.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Monsterlijk goede content

Weet jij van elke tekst een knaller te maken? VeertienElf Media is op zoek naar de Content Koning(in) van Tilburg. Tweets, nieuwsbrieven, scripts, webteksten… aan jou de taak om monsterlijk goede content te creëren. Je wordt niet alleen in dienst genomen om elke dag achter je bureau te schrijven, maar mag ook zelf een event opzetten of een video maken. Lees hier meer.


Meer over VeertienElf Media ontdekken?

VeertienElf Media fotografen

Kraaivenstraat 23-24, Tilburg

Bekijk meer:fotografen

Zelfstandig werkend kok

't Elfde Gebod
Foto: Facebook ’t Elfde Gebod

Gij zult genieten heeft eetcafé ’t Elfde Gebod als missie. Jij kunt dat waarmaken als zelfstandig werkend kok. Laat jong en oud jouw passie voor het vak zien. Begin je het liefste morgen? Dat is misschien nog een beetje voorbarig, maar je kunt morgen wel solliciteren. Lees hier meer.


Meer over Het Elfde Gebod ontdekken?

Het Elfde Gebod lunch

Gesloten11:00 - 00:00

Paleisring 23, Tilburg

Bekijk meer:lunch

Floormanager

Foto: Google Streetview

Roomservice, eten aan de bar of het ontbijt zijn een van de fijnste dingen aan een hotel. Vooral wanneer de gasten zich zo verwend voelen als een royal. Jij kunt dit mogelijk maken als floormanager van Grand Café Puur, onderdeel van het Mercure hotel. Lees hier hoe.


Meer over Mercure Hotel Tilburg Centrum ontdekken?

Mercure Hotel Tilburg Centrum hotels

GeopendHele dag

Heuvelpoort 300, Tilburg

Bekijk meer:hotels

Fitnessinstructeur

Snap Fitness
Foto: Facebook Snap Fitness

Heb je midden in de nacht zien om te fitnessen? Dat kan bij Snap Fitness! De splinternieuwe sportschool is namelijk 24 uur geopend. Om dit mogelijk te maken hebben ze nog allround personeel nodig. Ze zoeken naar een fitnessinstructeur die het ook heel leuk vind om gasten welkom te heten vanachter de balie. Lees hier meer.


Meer over Snap Fitness ontdekken?

Snap Fitness sportscholen

GeopendHele dag

Ketelhavenplein 153, Tilburg

Bekijk meer:sportscholen

Hotdogmaker

Hotdogbar Dwars Tilburg
foto: indebuurt

Beware of the Dog valt er te lezen op het pand van de nieuwe hotdogbar Dwars. Snappen we, want de hotdogs zijn gevaarlijk lekker. Met speciale toevoegingen als schrobbelersaus en vegahotdogs is er voor ieder wat wils. Het gaat zo lekker met de hotdogbar dat ze nu al op zoek zijn naar iemand die kan helpen in de keuken. Lees hier meer.


Meer over Hotdogbar Dwars ontdekken?

Hotdogbar Dwars eetcafés

Gesloten12:00 - 21:30

Korvelseweg 86, Tilburg

Bekijk meer:eetcafés

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Werken

adv.