Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Vapiano gaat na de coronacrisis echt niet meer open

Door Rowie van der Vliet 5 mei 2020

Een maand geleden heeft de eigenaar van restaurant Vapiano uitstel van betaling gekregen, maar dat was niet genoeg. Op 4 mei is de zaak alsnog failliet gegaan. Het gaat om de Nederlandse tak van de keten en dat betekent dat maar liefst elf restaurants in Nederland niet meer de deuren openen waaronder de zaak aan de Heuvelring in Tilburg.

Vapiano is daarmee een van de eerste bedrijven die ‘omvallen’ door de coronacrisis in Tilburg. Ook kledingwinkel Tumble ’n Dry sluit de deuren in Tilbrug, maar gaat nog wel verder als webshop. Daarnaast is interieurwinkel KADE living ook voorgoed gesloten, maar dat heeft niks te maken met het coronavirus. De eigenaren van de woonwinkel waren toe aan een nieuwe uitdaging.

Vapiano falliet

Retaildeskundige Paul Moers vindt het faillissement ontzettend zonde. “Ik vond het een krankzinnig goed concept. Alles wordt vers voor je neus klaargemaakt. Zelf denk ik dat Vapiano het slachtoffer is geworden van hun eigen succes. In Amsterdam en ook op andere locaties liepen de wachttijden fors op. Dat is niet prettig voor klanten”, zegt hij tegen onze collega’s van het AD. Vapiano was in Tilburg erg populair onder studenten, net als concurrent Happy Italy.

Lees ook:

Zonde! Deze kledingwinkel aan het Pieter Vreedeplein gaat weg uit Tilburg

De winkel van kinderkledingmerk Tumble 'n Dry aan het Pieter Vreedeplein in Tilburg sluit haar deure...
tilburgse

Zo jammer! Deze zaak aan de Piushaven is voorgoed dicht

De boulevard van de Piushaven telt een zaak minder. Ellen Beukers en Sofieke van den Hout van KADE l...
Vapiano Tilburg

O no! Vapiano vraagt uitstel van betaling aan

Horecazaken in Tilburg zijn dicht tot en met 6 april, maar er is een kans dat een bekende zaak in Ti...

adv.