Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Ondernemers in de dop opgelet! 6 x eetgelegenheden die te koop staan in Tilburg

Door Frederique Huting 10 september 2019

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? In Tilburg staan een hoop eetgelegenheden te koop via Hormax Horecamakelaars die graag een nieuwe eigenaar willen. Zit ondernemen in je bloed en speel je graag voor gastvrouw of gastheer? Dan is een van de volgende panden misschien wel iets voor jou!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Hoki Poké

Hoki Poké
Foto: indebuurt

Het hippe afhaalrestaurant Hoki Poké staat te koop! Het pand staat op een geliefde plek in het Dwaalgebied tussen druk bezochte winkels en horecagelegenheden. Voordat Hoki Poké zich in het pand vestigde zat schrijfwarenwinkel La Couronne du Comte erin. Dit biedt dus een hoop mogelijkheden voor ondernemers die er iets anders mee willen doen!

Hoki Poké

Holy moly! Hoki Poké staat te koop

Hé, dit is verrassend. Hoki Poké in het Dwaalgebied staat te koop, zo meldt Hormax Horecamakelaars o...

Cafetaria Steffies

cafetaria steffies
Foto: Horecasite.nl

Aan de Koestraat staat Cafetaria Steffies in de verkoop. Deze traditionele Nederlandse frietzaak is in 2015 van top tot teen verbouwd, waardoor het pand er nog netjes uitziet! Klinkt goed, he? Want zeg even eerlijk, wie wil er nou niet zijn eigen cafetaria?!

Café Extase

café extase
Foto: Facebook Extase Tilburg

Café Extase bevindt zich op een enorm gunstige plek in het centrum van Tilburg. Het staat namelijk aan de Heuvelring tussen meerdere horecabedrijven in. Nog een enorm pluspunt: de Tilburgse kermis staat elk jaar letterlijk voor de deur! Het pand heeft twee grote zalen die perfect zijn om feestjes in te vieren. De Heuvelring is ook een goede plek voor eetgelegenheden.

Cafetaria EDMA

edma
Foto: Horecasite.nl

Ook cafetaria EDMA staat te koop! Dit bedrijf dat al sinds 1932 bestaat, is op zoek naar een nieuwe eigenaar. Het gezellige, bijna retro interieur voelt een beetje aan alsof je in een tijdmachine bent gestapt en dertig jaar terug de tijd in bent gegaan. Én dat dan met een frietje met in je hand.

Café de Fijnproever

café de pijnproever
Foto: Horecasite.nl

De Fijnproever is een gezellig bruin café aan de Bredaseweg. Door de meerdere grote zalen is het perfect om af te huren voor feestjes. Het pand heeft misschien een kleine opknapbeurt nodig, maar dan kun je er wel iets heel moois van maken! Wat dacht je van een van de tofste eetgelegenheden van Tilburg? Of kan je toch voor een bruine kroeg?

Café Marktzicht

café marktzicht
Foto: Horecasite.nl

Wie op zoek is naar een gezellig café moet aan de Kruisstraat zijn! Marktzicht was 25 jaar lang een buurtcafé dat als huiskamer voor de wijk diende. Met zowel genoeg zitplaatsen in het café als op het terras is er altijd ruimte voor een buurtfeestje!

Lees ook:

nieuwe restaurants tilburg

Deze restaurants openden het afgelopen halfjaar de deuren in Tilburg

Aan keuze geen gebrek: Tilburg kreeg er het afgelopen halfjaar een hoop nieuwe restaurants bij. Rede...
Grieks restaurant Minos Pallas op de Heuvelring in Tilburg

Bij deze restaurants eet je het lekkerst volgens Tilburgse locals

In onze stad eet je op een heleboel plekken lekker buiten de deur. De leukste restaurants en eetcafé...
cul de sac cafés Tilburg kroegentocht

13 x de beste cafés volgens Tilburgse locals

Uitgaan in Tilburg? Geloof ons, je beleeft een legendarische avond. Van de Spoorzone tot de Korte He...
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Bedrijvigheid

adv.