Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tess (28) runt vier massagesalons: ‘Ik wil naar 20 vestigingen in heel Brabant’

Aangeboden door City Massage 22 november 2019

Aan ambities geen gebrek: Tess Olijerhoek wil met City Massage de (Tilburgse) grenzen over. De pas 28-jarige onderneemster opende haar eigen massagepraktijk in juni 2018 in de Willem II-straat, en inmiddels heeft ze ook een salon bij Mercure Hotel én twee vestigingen (beide zijn privé wellnessen) in Moergestel. Wat Tess betreft blijft het daar niet bij. “Mijn ambitie is om door te groeien naar twintig vestigingen in Brabant.”

En daarna? Dan moet City Massage een keten in Nederland worden. “Maar eerst Brabant”, benadrukt Tess vanuit Sooss, dat gerund wordt door partner Rob van den Dobbelsteen. Op de achtergrond rent hun zoontje Sem heen en weer. “Ja, het is een ambitieuze zakenvrouw die moeder van je”, zegt Rob lachend. Hij en Tess leerden elkaar kennen op de massagetafel, nota bene in de oude massagepraktijk van Rob. “Ik heb een heel andere achtergrond en ben opgeleid als beeldend therapeut”, vertelt Tess. “Ik heb na mijn studie gewerkt in de kinder- en jeugdpsychiatrie, maar daar kwamen bezuinigingen. Vervolgens leerde ik Rob kennen toen ik als klant bij hem op de massagetafel lag. We zijn daarna goed bevriend geraakt en toen vroeg hij waarom ik niet bij hem kwam masseren.”

Tekst loopt door onder foto. 

city massage
City Massage. Foto: indebuurt Tilburg

City Massage

En zie zo: Rob leerde Tess de fijne kneepjes van het vak. Ze werd omgetoverd tot masseuse, ging masseren voor Tilburg Massage, groeide daarna door naar manager van Sooss en werd samen met Rob trotse ouders van Sem. Vorig jaar juni begon Tess haar eigen bedrijf ‘Tess Olly’ in de Willem II-straat en een paar maanden later nam ze Tilburg Massage over én een salon bij Mercure Hotel. “En zodoende was ik zelfstandig ondernemer”, zegt ze lachend. “Ik ben wel iemand die graag in het diepe springt en heb altijd zoiets van: ik zie wel wat ervan komt. En het werkt.”

13 masseurs

Ruim een jaar na de opening van City Massage, heeft Tess – verdeeld over vier locaties – 13 masseurs in dienst. “Ik masseer daardoor zelf steeds minder en ben op de achtergrond actief. De prioriteiten liggen nu ergens anders; er komen steeds meer masseurs bij, die ook begeleid moeten worden. Verder houd ik de website en social media bij. Ik ben elke dag op de vloer, zo houd ik overzicht van wat er allemaal gebeurt. Het is fijn om een stapje terug te doen en me op andere taken te richten. Je kunt als je zo snel groeit niet alles meer op je nemen. Het geeft een goed gevoel dat ik veel dingen kan loslaten.”

Sem

Partner Rob zorgt thuis voor de kleine en focust zich vooral op de groei van het bedrijf. En dat is toch een heel andere situatie dan pak ‘m beet drie jaar geleden. “Toen waren we echte kroegtijgers en begonnen we op vrijdag en eindigden we op zondagavond”, zegt Rob, waarna hij – wederom lachend –  toevoegt: “Sinds hem [zoontje Sem, red.] is het veranderd.” Op de achtergrond zorgt Rob voor de groei van City Massage: “Ik voel me verantwoordelijk voor de 13 mensen die bij ons werken en vind het verschrikkelijk als ze geen inkomen zouden krijgen. Dat wil ik niet. Dus ik ben constant bezig met de ontwikkelingen binnen het bedrijf.”

Tekst loopt door onder foto. 

city massage
Tess runt nu vier vestigingen van City Massage. Foto: indebuurt Tilburg

Zit heel wat in de pijplijn

En dan komen Rob en Tess met een nieuwtje op de proppen: Tess Olly vertrekt in de Willem II-straat en verkast naar Sooss. “Daar komt een extra massageruimte bij en we gaan meer doen met schoonheidsspecialisatie. We zijn ook aan het rondkijken in Tilburg-Noord. Verder hebben we nog wat ideeën en opties in de pijplijn, voorlopig wel binnen Brabant.” Tess benadrukt nog maar eens dat ze bomvol plannen zit, terwijl ze pas 28 jaar is. “Maar leeftijd zegt niets. Ik hoor het vaker terug, hoor. Ik heb ook geluk gehad met Rob; hij heeft al een heel leven achter zich in het bedrijfsleven. Qua consultatie is dat heel fijn. Ook kwam het pandje in de Willem II-straat op mijn pad. Maar ik heb zelf wel doorgezet en werk er keihard voor.”

Ook Rob is apetrots: “Ze is onderneemster, masseuse, kunstenares, goed in theater spelen en ze kan zingen. Een echte allrounder dus. En ook nog eens een fantastische moeder!”

Gratis giftcard

Ben jij ook toe aan een massage? Reserveer dan snel online of via WhatsApp, want je krijgt tot en met 31 december een gratis (en persoonlijke) giftcard t.w.v. €10,-. De kaart krijg je bij elk bezoek aan City Massage. Meer info vind je hier: 

Gratis giftcard t.w.v. €10,-

Om het succes van City Massage te vieren, geeft de salon nu een gratis (en persoonlijke) giftcard we...

Zie ook: 

City Massage

Gratis stoelmassage

City Massage en Café Ovide slaan de handen in een om de ouder even te kunnen laten ontspannen. Daaro...

Meer over City Massage ontdekken?

City Massage massagesalons

Gesloten11:00 - 23:00

Willem II-straat 3, Tilburg

Bekijk meer:massagesalons

adv.