Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hola! Haal het Spaanse vakantiegevoel naar je eigen keukentafel

Aangeboden door Bodegón La Cabaña 20 maart 2020

Frodo en Maartje Stijnen van Bodegón La Cabaña zijn niet gemaakt om stil te zitten. Eventjes sloten zij de deuren, maar vanaf vrijdag 20 maart zijn de twee weer te vinden in hun Spaanse zaak aan de Academielaan. Afhalen die hap!

“Afhalen heeft bij ons altijd al gekund en we zijn dus helemaal voorbereid’’, zegt Frodo. Dat er nu even geen gasten in het restaurant zitten, is wél een rare gewaarwording. Ook de feestzalen zijn dicht en dus zal het er wel even anders aan toe gaan in de keuken. “Het is jammer dat mensen nu niet de optie hebben om gewoon in het restaurant te eten. Dan mis je toch wel de gezellige sfeer”, aldus Maartje. “En jij mist die sfeer zelf ook’’, zegt Frodo met een lach. Gelukkig geniet je nog altijd van de smaken van de tapas bij jou thuis!

Keukentafel

De twee maken er duidelijk het beste van in deze tijden, en dus zorgen ze er nog altijd met veel liefde voor om hun costillas la cabaña dulce (huisgemarineerde spareribs) of de caracoles (wijngaardslakken bereid op Spaanse wijze) op jouw keukentafel te krijgen. “De eters blij, wij blij en niet te vergeten: onze leveranciers blij. Iedereen heeft last van de situatie en dus zou het tof zijn als we ook nu elkaar kunnen helpen”.

Afhaalloket

De bestellijst van Bodegón La Cabaña is hier te vinden. Bel of mail ‘m door en dan kan men de bestelling één voor één bij Bodegón La Cabaña ophalen. Er is een speciaal afhaalloket met plexiglas, zodat er zo min mogelijk contact hoeft te zijn. Twijfel je nog op welke dag van de week je de ‘afhaaljoker’ in gaat zetten? Geen probleem: Bodegón La Cabaña is zeven dagen per week van 16.00 tot 20.00 uur open voor afhaal.

Tekst loopt door onder de foto.

Niet gezellig, wel effectief! Foto: Frodo Stijnen.

Spaanse vibe

Wat jij dan nog moet doen? Tafel dekken, wijntje inschenken en een Spaans muziekje opzetten: dan is het net alsof je tóch nog in een Spaanse tent zit!

Lees ook:

Bodegón La Cabaña

Muy bien! Dit is waarom eten bij restaurant La Cabaña zo bijzonder is

We werden een tijdje terug aangenaam verrast toen we restaurant Bodegón La Cabaña aan de Academielaa...
Bodegón La Cabaña

We stapten binnen bij restaurant La Cabaña en werden aangenaam verrast…

En wij maar denken dat we bij Bodegón La Cabaña alleen terecht konden voor Spaanse tapas. Niet dus! ...


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Bodegón La Cabaña. Meer over Bodegón La Cabaña ontdekken?

Bodegón La Cabaña

spaanse restaurants

Geopend17:00 - 22:30

Academielaan 73, Tilburg

Bekijk meer:spaanse restaurants

adv.