Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Henny van Hoppenbrouwers Techniek: ‘We zijn verkozen tot Beste Werkgever!’

Aangeboden door Hoppenbrouwers Techniek Udenhout 21 februari 2020

Hoppenbrouwers Techniek is onlangs benoemd tot Beste Werkgever 2019-2020. De technisch dienstverlener heeft inmiddels negen vestigingen in Brabant en het hoofdkantoor is gevestigd in Udenhout. Tijd voor een kennismaking!

We spreken niemand minder dan Henny de Haas, algemeen directeur van Hoppenbrouwers Techniek. Hij vertelt over de werkzaamheden van Hoppenbrouwers Udenhout: “We zijn technisch dienstverlener en beschikken over een hoop technische specialismes. We zijn ook landelijk partner voor industriële automatisering en ziekenhuizen. Ook doen we projecten in de regio bij veel grote bedrijven, zoals de Efteling.”

Tekst loopt door onder foto. 

Hoppenbrouwers Techniek Udenhout
Foto: Hoppenbrouwers Techniek

Beste Werkgever

Hoppenbrouwers is de afgelopen jaren explosief gegroeid; de vestiging in Udenhout telt op dit moment 544 (!) medewerkers. Volgens directeur Henny is Hoppenbrouwers een uniek bedrijf om voor te werken. “We zijn één grote familie. Het lijkt soms een heel groot bedrijf, maar in feite zijn we erg klein. We werken in kleine teams, iedereen heeft daardoor veel verantwoordelijk en er is ruimte en aandacht voor persoonlijke groei.” Dat het personeel die betrokkenheid waardeert, blijkt uit het feit dat Hoppenbrouwers Techniek is verkozen tot ‘Beste Werkgever 2019-2020’. Net als in 2017-2018 krijgt het installatiebedrijf ook nu het keurmerk ‘Beste Werkgever’; met een gemiddelde van 7,9 steekt het bedrijf ver uit boven het branchegemiddelde.

Van winkeltje naar 1250 mensen in dienst

De beste technisch dienstverlener van Nederland heeft ook de ambitie om de meest duurzame dienstverlener te worden. Daarin hebben ze zich in de ruim honderd jaar dat het bedrijf bestaat kunnen ontwikkelen; Hoppenbrouwers is in 1918 begonnen als eenmanszaak. Nu werken er ruim 1250 mensen. Hoe algemeen directeur Henny de groei omschrijft? “Uitdagend, leuk en spannend. Onze ambities zorgen voor uitdaging bij de medewerkers, en binnen het bedrijf is veel ruimte om aan de slag te gaan met ambities. Spannend omdat het altijd de vraag is of een project succesvol wordt; het geeft op voorhand een beetje een kick. En leuk omdat we lekker laagdrempelig zijn.” 

Tekst loopt door onder foto. 

Hoppenbrouwers Techniek is opnieuw Beste Werkgever. Foto: Hoppenbrouwers Techniek

Ambities

Hoppenbrouwers timmert behoorlijk aan de weg; de ene na de andere vestiging opent en wat Henny betreft blijft het daar niet bij. “We hebben veel vestigingen in Brabant en daarbuiten zitten we in Nijmegen, Utrecht en Barendrecht. We willen uiteindelijk doorgroeien naar 15 vestigingen buiten Brabant.” Lijkt het jou heerlijk om dichtbij Tilburg te werken en wil je onderdeel worden van de ambities van de technisch dienstverlener? Neem dan een kijkje bij de vacatures via de oranje button hieronder.


Meer over Hoppenbrouwers Techniek Udenhout ontdekken?

Hoppenbrouwers Techniek Udenhout installatiebedrijven

Kreitenmolenstraat 201, Udenhout

Bekijk meer:installatiebedrijven

adv.