Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gastrobar RIX krijgt steun van veel Tilburgers: ‘Te vroeg voor mijn droom om uiteen te spatten’

Door Rowie van der Vliet 17 maart 2020

De maatregelen rondom het coronavirus hakken er bij ondernemers in Tilburg goed in. Ook voor Gastrobar RIX is het even slikken, maar eigenaar Ricky Spijkers bedacht een creatief idee om het hoofd boven water te houden.

“Ik wil vooropstellen dat het gaat om de gezondheid van mijn medewerkers, gasten en de samenleving. Natuurlijk wil ik graag overleven met RIX, daarom ben ik een actie gestart. Mijn gedachten gaan uit naar de helden zonder cape die in de zorg werken en onze stad draaiende houden. De minister-president zei al: ‘let een beetje op elkaar’. Ik denk dat dat een serieuze boodschap is die wij met z’n allen moeten uitdragen de komende tijd. Wij ondernemers moeten nu creatief zijn.”

Vriend van RIX

Ricky introduceerde een RIX member pass waarbij je keiveel dingen krijgt als de zaak weer opent op 6 april. Wie een friend wordt, krijgt straks:

  • Cadeaubonnen met 5% korting;
  • Voorrang op reserveren;
  • Wekelijks een spectaculaire aanbieding die alleen voor members is;
  • Ieder kwartaal een vriendenborrel met gratis hapjes;
  • Standaard 10% korting op alle lunchgerechten;
  • En natuurlijk zijn alle vrienden welkom op de eerste verjaardag (30 augustus 2020);
  • Daarnaast krijg je extra kortingsbonnen die in april en mei in te leveren zijn voor gratis gebak bij een kop koffie en cocktails op vrijdag en zaterdag voor 50% korting.

Zo help je Gastrobar RIX

Je kunt een vriend van Gastrobar RIX worden voor vijftig of honderd euro. Je krijgt altijd meer terug dan je betaalt door de cadeaubonnen met korting! Wil je dat ook? Stuur dan even een mailtje naar [email protected].

Steun van familie en vrienden

“In moeilijke tijden kan ik altijd op familie en vrienden rekenen. Ik dacht: daar moet ik iets mee. Negen maanden geleden kreeg ik de sleutel, nu ben ik zo’n zeven maanden open met Gastrobar RIX. In die tijd kreeg ik veel steun van familie en vrienden. Zij waren een luisterend oor of kwamen even werken tijdens de Kermis. Ik had al het idee om iets met members te doen en toen dacht ik: weet je wat? Ik noem het vrienden.”

Droom spat nog niet uiteen

Meer steun kan Ricky nog goed gebruiken. “Ik heb nu geld nodig om personeel en lopende rekeningen te betalen. Gelukkig hebben we al veel cadeaubonnen verkocht. Dat verzekert ons van een stukje omzet zodra dit allemaal voorbij is. Veel gasten, die sowieso zouden terugkomen, kochten ook een bon. Deze zaak is mijn droom en het is nog iets te vroeg om deze uiteen te laten spatten.”

Lees ook:

gastrobar rix

Ricky opent binnenkort zijn eigen zaak: ‘Toen ik hier binnenkwam kreeg ik kriebeltjes’

Als manneke van 15/16 dronk Ricky Spijkers (31) zijn eerste biertjes in het populaire Miller Time. H...
Soep tilburg

Linda brengt gratis soep langs bij Tilburgers: ‘Mensen zijn blij dat ze weer een praatje kunnen maken’

Goh, we maken tóch soep, kan ik die niet naar een paar Tilburgers brengen, dacht raadslid Linda Oerl...
stadsbrouwerij 013

Horeca en sportscholen dicht door coronavirus: ‘Het geeft wel rust’

Sportscholen, horeca, sauna's, scholen, coffeeshops: allemaal zijn ze dicht door het coronavirus. Da...

adv.