Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Ondernemer uitgelicht

Rishaimeline heeft een gastouderopvang: ‘Iedereen noemt me mama’

13 maart 2020

Rishaimeline Caloca kwam op haar achtste van Willemstad naar Tilburg, volgde de koksopleiding en werkte in verschillende Tilburgse keukens. Maar al die tijd wist ze dat haar hart ergens anders…

Cafetaria Ham en Kaas is net open in Tilburg: ‘Kwam per toeval op ons pad’

6 maart 2020

Ham en Kaas? Dat is niet het eerste waar je aan denkt bij een cafetaria. Toch is het de naam van de nieuwste snackbar van Tilburg. We gaan langs bij…

Meriam viert vijfjarig bestaan: ‘Mijn klanten zijn mijn visitekaartjes’

2 maart 2020

Door alle vernieuwingen en ontwikkelingen zou je het misschien niet zeggen, maar Schoonheidssalon Le Blanc van Meriam de Wit (snap je, Le Blanc) bestaat alweer vijf jaar! En dat is…

Jeugdvrienden Sabri en Barry zijn de Gastrobro’s: broeders in de kunst van het eten

28 februari 2020

Sabri Toumi en Barry van den Hout (beiden 30) leerden elkaar kennen in groep acht van de Eerste Jan Ligthartschool aan de Ringbaan-Oost. Beiden gingen hun eigen weg, maar plots zaten…

Henny van Hoppenbrouwers Techniek: ‘We zijn verkozen tot Beste Werkgever!’

21 februari 2020

Hoppenbrouwers Techniek is onlangs benoemd tot Beste Werkgever 2019-2020. De technisch dienstverlener heeft inmiddels negen vestigingen in Brabant en het hoofdkantoor is gevestigd in Udenhout. Tijd voor een kennismaking!

Tim (34) is directeur van Bonheur Horeca Groep: ‘Ineens kreeg ik 50 verzoeken op Facebook’

14 februari 2020

29 was-ie, toen Tim Wijdemans in 2015 mede-eigenaar werd van Bonheur Horeca Groep. Aan de hand van Ton Gimbrère leerde hij de kneepjes van het vak en inmiddels is Tim…

Erica runt familiebedrijf Berkdijk Bloemen: ‘Mijn eigen vazen zijn leeg!’

7 februari 2020

“De boekentas de hoek in en hup, aan de slag met de bloemen.” Zo omschrijft Erica Tilemans haar jeugd. Samen met haar zus groeide ze op in de woning boven…

Danny (28) is eigenaar van Monarh: ‘Ik werd in het diepe gegooid’

31 januari 2020

Wat deed jij toen je 28 was? De Tilburgse Danny Kovacevic runt twee restaurants met een Michelinster (waarvan Monarh er dus één is) én heeft een transportbedrijf. En dat terwijl…

Roel van De Frietboetiek: ‘Als je ons niet kent, ben je geen echte Tilburger’

24 januari 2020

Kledingwinkels, restaurants, eettentjes, drogisterijen… Bijna alles in de Heuvelstraat komt en gaat. Bijna. Want een bezoekje aan de Tilburgse winkelstraat staat zowat garant aan een bezoekje aan De Frietboetiek. Roel…

Gebruikte meubels van Peerke: ‘Een kromme spijker gooi je niet weg, die sla je recht’

17 januari 2020

Ondernemen. Je kunt ervoor studeren. Je kunt het van ’n ander leren of afkijken. En dan heb je Peter Hessels; geboren ondernemer. Wie? Peerke natuurlijk, van Peerke Gebruikte Meubels. Dit…

Pagina 1 van 16

adv.