Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Na 58 jaar stopt Select Schoenen ermee

Door Thijs Dingemans 17 april 2019

Wie door de Juliana van Stolbergstraat loopt, kan er niet omheen: op de ramen van Select Schoenen pronkt levensgroot ‘opheffingsuitverkoop’. En dat is niet zomaar. De winkel stopt er na 58 jaar mee. 

Eigenaar Eric Brands merkt dat zijn schoenenwinkel last heeft van de groeiende onlineverkoop. Door die webshops worden schoenenwinkels een showroom voor leveranciers en consumenten, stelt hij. “Daarom heb ik besloten om de winkel te sluiten. En dat doe ik echt met pijn in het hart”, aldus Eric, die de afgelopen tijd heel wat iconische winkels (denk aan bijvoorbeeld Gimbrère) heeft zien sluiten.

Select Schoenen

Ook Select Schoenen verdwijnt dus uit het Tilburgse straatbeeld. De schoenenwinkel zit sinds 1961 (!) in de binnenstad en sluit na 58 jaar de deuren. Dat gaat in de zomer gebeuren: op 30 juni is de zaak voor het laatst open.

Opheffingsuitverkoop

Nu we het toch over de zomer hebben… Vanwege de sluiting is er een grote opheffingsuitverkoop in de winkel: je profiteert van kortingen die oplopen tot wel 50 procent! Dus mocht je nog een (of meerdere natuurlijk) nieuw paar schoenen nodig hebben, dan weet je waar je héél rap moet binnenstappen. En doe dat zéker, want op = op!

WIJ GAAN STOPPEN!na 58 jaar hebben wij besloten onze winkel te sluiten.Daarom vanaf dinsdag 16 april…

Posted by Select Schoenen on Monday, 15 April 2019

Lees ook:

shoes2go

Mysterie: Waar zijn alle Tilburgse schoenenwinkels heen?

Oh nee! De schoenenwinkels verdwijnen langzaam uit het straatbeeld van Nederland. Ook in Tilburg gaa...

Meer over Select Schoenen ontdekken?

Select Schoenen schoenenwinkels

Gesloten10:00 - 17:00

Juliana van Stolbergstraat 12, Tilburg

Bekijk meer:schoenenwinkels

adv.