Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Richard en Mirjam zien jou graag in deze nieuwe bus: ‘Alles behalve stoffig’

Aangeboden door Installatiebedrijf Adams 13 november 2020

“Je nieuwe bus staat al klaar”, zegt Mirjam Adams, samen met Richard eigenaar van Installatiebedrijf Adams. En eerlijk is eerlijk: het is een mooi ding. Maar, een eigen bus is niet het enige wat het zo tof maakt om te werken voor Adams in Tilburg.

“Onze business heeft misschien een wat stoffig imago, maar wij zijn alles behalve stoffig. Je werkt hier in een dynamische omgeving en wij zorgen goed voor ons personeel omdat ons personeel óók goed voor ons zorgt”, vertelt Mirjam, die eerder dit jaar een vestiging opende op industrieterrein Kraaiven in Tilburg.

Leuke dingen

Work hard, play hard dus. “Laten we vooropstellen dat er bij ons keihard gewerkt wordt. Maar buiten het werk om vinden wij het ook belangrijk om leuke dingen te doen. Dat zie je terug bij het personeel: mensen die bij ons komen werken, blijven ook vaak voor een lange tijd.” Toch is het lastig om genoeg goede werknemers te vinden. Mirjam voegt toe: “Er is ontzettend veel vraag naar goed personeel in onze business, en de salarissen liggen dan ook vrij hoog.”

Tekst loopt door onder de video.

Dynamisch

“Werken bij ons is heel dynamisch. We zijn vanaf de tekening tot de oplevering bij de opdracht betrokken. De klanten zijn divers: van aannemers en onderaannemers tot particulieren en woningcorporaties. Bovendien staan we ook niet stil als bedrijf zijnde. We vinden duurzaamheid heel belangrijk voor nu én voor de toekomst.”

Tekst loopt door onder de foto.

Adams
Foto: Eigen foto.

Team

Waar het beroep installatiemonteur misschien het idee opwekt dat je in je eentje van hot naar her rijdt in je busje, heeft Adams teamwork hoog in het vaandel staan. “Je moet nog steeds snel zelf schakelen en in oplossingen denken, maar wij vinden werken in een team heel belangrijk en we zien ook dat dat resultaat heeft. Het is een hecht team van jonge dynamische mensen waar je echt graag in werkt”, besluit Mirjam

Benieuwd naar wat toffe projecten van Adams? Check dan de LinkedIn-pagina of bekijk dit project op de website. En dan het allerbeste nieuws van vandaag: Adams is namelijk op zoek naar nieuw personeel. Bekijk de vacature hieronder:

Adams

Loodgieter gezocht!

Loodgieters, opgelet: we hebben goed nieuws. Installatiebedrijf Adams is namelijk op zoek naar een l...

 Deze bijdrage wordt je aangeboden door Installatiebedrijf Adams. Meer over Installatiebedrijf Adams ontdekken?

Installatiebedrijf Adams


Jellinghausstraat 26-06, TILBURG

adv.