Komt er een Action naast de AH XL? Hierom weten wij bijna zeker van wel

Door Thijs Dingemans 17 februari 2018

Wat een ‘Goeiemorgen Tilburg’ teweeg kan brengen. Donderdagochtend postten we een prachtige foto van de leegstaande ruimte naast de AH XL met de vraag wat hier toch in zou komen… We weten bijná zeker: een Action!

Goed, voor we overgaan op het hoe of wat: het is en blijft uiteraard een aanname. Nu de ‘maar’… Vanwege twee redenen denken wij zeker te weten dat de winkel in de leegstaande ruimte komt:

1. Bewonersbrief

Een van onze volgers kwam met ‘bewijs’: een ontvangen bewonersbrief waarin duidelijk staat dat er nieuwe vestigingen van de formules van Action en Aldi worden gerealiseerd. Bullshit? Lees rustig met ons mee:

Posted by Pegske Vermeer on Thursday, 15 February 2018

 

2. Werving

Een tweede ‘bewijs’: de Action heeft op de site bepaalde vacatures openstaan voor de vestiging Jan Heijnstraat 10. Inderdaad, bij de Appie dus. Zo zoekt de keten winkelmedewerkers en een vulploegmedewerker. En er zou zelfs al personeel zijn aangenomen…

Wat doen we dan? Bellen!

Hebben we nu écht het bewijs dat de Action inderdaad komt? Nee. En dus belden we even naar het hoofdkantoor om te checken. Een woordvoerster ‘verzekerde’ ons (nou ja, verzekerde…) dat de winkel er mogelijk komt. “We zijn wel aan het werven maar het is nog niet helemaal zeker. Het plan kan door bepaalde dingen alsnog níet doorgaan.”

Goed, een duidelijke ‘ja’ als antwoord hebben we nog niet, maar dat die Action er komt, rolt nu toch wel voorzichtig uit ons mond.

Verbouwing Jan Heijnstraat

Goeiemorgen leegstaande ruimte in de buurt van de Albert Heijn XL

De vernieuwde Albert Heijn XL is inmiddels een paar maanden open. Inmiddels weten we met ons boodsch...

adv.