Het is echt… WAAR keert terug in de binnenstad en dat doet het al snel

Door Thijs Dingemans 10 april 2019

We werden begin dit jaar plots verrast door de sluiting van cadeauwinkel WAAR. De deuren in de Juliana van Stolbergstraat waren potdicht en in no-time verdween de zaak uit de binnenstad. Maarrrrr… Niets is minder WAAR! De winkel keert terug in het centrum van Tilburg.

De fijne cadeauwinkel schuift een straat op en keert rond de zomer terug in de Heuvelstraat. Dat heeft WAAR bevestigd aan indebuurt. In juni of juli hoopt het de deuren van de nieuwe zaak te openen. Eerst is Bergen op Zoom aan de beurt: de cadeauwinkel opent daar zaterdag 13 april de deuren.

Gaat allemaal prima

We kunnen toch wel stellen dat het erg goed gaat met WAAR. In Delft werd afgelopen week ook al een vestiging geopend en binnenkort volgen mogelijk Breda en Groningen (is nog niet definitief, aldus WAAR). En daarna is Tilburg opnieuw aan de beurt!

Noodgedwongen

Als het aan WAAR had gelegen zat de winkel nog steeds in de Juliana van Stolbergstraat. In een reactie op Facebook lieten ze in januari weten: “Wij wilden ook niet stoppen, maar dit was noodgedwongen. Wij hopen op een niet al te lang termijn een nieuwe winkel te openen, maar helaas zijn daar nog geen concrete uitspraken over mogelijk.”

Nu dus wél: we kunnen over een paar maandjes weer shoppen en cadeautjes inslaan bij WAAR. Wat zijn we blij dat ze terugkeren!

heuvel tilburg

Yes! Dit bekende restaurant komt weer terug naar de binnenstad

Poe hé, eventjes waren we bang dat we geen hapje meer konden eten bij dit fijne restaurant in de bin...
Sumo

Tilburgs mysterie: Waar is Sumo in de binnenstad eigenlijk heen?

Sushi eten? Voor veel Tilburgers was Sumo vaste prik. Toch kunnen we het bekende sushirestaurant al ...
Jantien Streng voor haar winkel TIEN in de Nieuwlandstraat, Tilburg

Jaaaa, TIEN krijgt een nieuwe locatie in de binnenstad!

TIEN strooit ook na carnaval nog met confetti. De fijne conceptstore in de Nieuwlandstraat heeft nam...
  • Wil jij een 'Nieuw in Tilburg' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Tilburg.

adv.