Deze 5 ketens willen naar Tilburg komen (en zoeken… jou?)

Aangeboden door De Nationale Franchise Gids 21 oktober 2018

Altijd al gedroomd van een eigen zaak? Dan is dit je kans! Deze ketens zoeken enthousiaste franchisenemers voor een nieuwe vestiging in onze mooie stad. Wie weet staat jouw nieuwe werkplek ertussen. 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Natuurwinkel

natuurwinkel
Foto: natuurwinkel Utrecht

Utrecht, Amersfoort, Joure, Lemmer en Ermelo. Ze hebben allemaal één ding gemeen: de Natuurwinkel! De biologische zaak spotten we overigens in nog veel meer steden. Welke stad ontbreekt? Eitje… Tilburg! Binnenkort ongetwijfeld niet meer, want als jij affiniteit met biologische producten hebt en ambieert om een eigen zaak te runnen, dan is dit jouw kans. De speciaalzaak wil openen in onze stad en zoekt een ondernemer die de winkel wil gaan runnen. Ben jij díe ondernemer? Hier vind je meer info.

Zlim

zlim
Foto: Facebook Zlim Oisterwijk

Geloof jij in gezond en eerlijk afslanken zonder pillen, stofjes, etc? Ben je gemotiveerd om vrouwen af te helpen van hun overgewicht, hun te motiveren en hun warme, persoonlijke aandacht te bieden? Ben je daarnaast ondernemend en zou je het ontzettend gaaf vinden om een eigen zaak te runnen? Dan ben jij Zlim! Het afslankinstituut wil zich graag in Tilburg vestigen en is op zoek naar… jou?! Meer info over de formule lees je hier.

Sandwich

Sandwich
Foto: Facebook Sandwich

Heb jij gevoel voor stijl? Vind je damesmode te gek? En bonkt je hart nóg harder bij het woord ‘ondernemen’? Dan ontvangt kledingwinkel Sandwich jou met open armen. Op dit moment tellen we meer dan zeventig Sandwich-winkels over de hele wereld en ook in de mooiste stad van het heelal wil de modezaak graag nog een zaak openen. Het zoekt daarom iemand die het ambieert om een eigen zaak te runnen. Wat een kans is dit… Meer info vind je hier.

IXINA

ixina
Foto: www.ixina.nl

Van de kledingkast naar de keukenkast… Ook keukenspecialist IXINA is op zoek naar een franchisenemer. De keten begon in 1971 bij de buren in België en opende al snel meerdere franchisewinkels in Frankrijk. Inmiddels heeft het zo’n 240 winkels wereldwijd. Tilburg, are you ready for IXINA? De keukenspecialist wil graag in onze stad openen en zoekt daarom jou. Hier lees je meer over de formule

JobManiac

jobmaniac
Foto: JobManiac

Het gaat hard met JobManiac! Vier jaar geleden werd het uitzendbureau opgericht om veel werk uit handen van ondernemers te nemen. En je raadt het al: dat wil het nu ook in Tilburg gaan doen. JobManiac zou ontzettend graag openen in onze stad en is daarom op zoek naar een nieuwe fran die het leuk vindt om een eigen uitzendbureau te runnen. Het mooie: je mag zelf kiezen in welke branche je gaat werken. Te gek, toch?! Horen we een ‘ja’? Hier kun je meer informatie vinden.

Wil je meer weten over de franchisemogelijkheden die De Nationale Franchise Gids biedt? Je vindt het hier


Deze bijdrage wordt je aangeboden door De Nationale Franchise Gids. Meer over De Nationale Franchise Gids ontdekken?

De Nationale Franchise Gids zakelijke dienstverleners

Loolaan 12, Apeldoorn

Bekijk meer:zakelijke dienstverleners
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.