Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hamkaastosti? Deze vega variant van Toasty Business is pas écht lekker

Door Rowie van der Vliet 7 maart 2018

Wist je dat Burger Business overdag gewoon open is? We kunnen er dan terecht voor gigalekkere tosti’s onder de naam Toasty Business. Op de menukaart staat véél meer dan een geroosterd bammetje met ham en kaas. Zo ook de Trufflelicious om je vingers bij af te likken. Eigenaar Valentijn Prince vertelt ons meer.

“De combinatie van het dikke brood, de eigen kaasmix en huisgemaakte truffelmayo maakt de Trufflelicious helemaal af. Welke kazen we gebruiken? Emmentaler, cheddar en mozzarella”, glimlacht Valentijn.

Niet saai

“We laten zien dat vegetarisch eten helemaal niet saai hoeft te zijn. Het is echt een lekkere tosti en een goed alternatief zonder vlees. Mensen die wel van vlees houden zijn vaak sceptisch. Ze kijken niet echt naar een vega-optie, maar als ze dit proberen zijn ze om. De truffelmayo is sowieso populair. We gebruiken het veel voor onze hamburgers en andere tosti’s.”

Toasty Business
Team Toasty Business staat voor je klaar Foto: indebuurt

Hele maaltijd

“Je hebt aan een tosti voldoende voor een hele maaltijd. Het brood laten we speciaal bakken bij Bikken & Bakken aan de Piushaven. Martin is onze huisbakker. Hij snijdt het brood net iets dikker af voor ons; het is 22 millimeter. Tijdens het bereiden gebruiken we kruidenboter. Je kunt de tosti krijgen in wit, waldkorn en maïsbrood. Vooral die laatste is iets specialer. Het geeft een extra dimensie aan de tosti. Maïsbrood is een beetje zoet van smaak en niet zo zwaar als bruinbrood.”

Chips en saus

“Wie lekker een tosti in de zaak komt eten kan er chips en onze eigen Toasty-saus bij bestellen. De saus is lichtzoetig en mixt lekker met de truffelmayonaise. Voor de chips gebruiken we weer dezelfde kruiden als de frietjes.”

Een losse Trufflelicious kost €5,25. Voor een menu reken je €7,25 af.

Lees ook…

smeer 'm

Saskia van Smeer ‘m: ‘Deze tosti is zó lekker door het sausje’

De tosti's van lunchroom Smeer 'm vliegen letterlijk als warme broodjes over de toonbank. Hoe dat ko...

Meer over Toasty Business ontdekken?

Toasty Business restaurants en horeca

Gesloten09:00 - 17:00

Lieve Vrouweplein 13, Tilburg

Bekijk meer:restaurants en horeca

Meer over

De Koopman

adv.