VIDEO: Rachid van Olives & Spices: ‘Deze Mama Farida is met liefde gemaakt’

Door Thijs Dingemans 27 september 2017

We meldden het laatst al: de eerste couscousbar van Nederland is geopend in Tilburg! Wat nieuw is, moet geproefd worden, en daarom gingen we vandaag langs bij eigenaar Rachid van Olives & Spices. Wij vroegen hem naar het lekkerste gerecht en meteen was daar het antwoord: ‘Deze Mama Farida is met liefde gemaakt’.

“Dit wordt gemaakt volgens een traditioneel recept van mijn schoonmoeder, die de Mama Farida al van kleins af aan maakt”, begint Rachid. “Maar ik heb er zelf een draai aangegeven en het is een favoriet van veel gasten geworden.”

Koken met Rachid!

Uiteráárd wilden we weten hoe de Mama Farida couscous bij Olives & Spices gemaakt wordt. Nou mensen, we hebben het op beeld! In onderstaand filmpje vertelt Rachid hoe hij het gerecht bereidt. Als je hier geen honger van krijgt…

 

De Mama Farida is couscous met lamsvlees, courgette, wortel, kikkererwten, gekarameliseerde ui en rozijnen. Een bakje kost € 11,50.

Olives & Spices speciaalzaken

nu open12:00 - 18:00

Nieuwlandstraat 47-01, Tilburg

Bekijk meer:speciaalzaken