Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Marcel van Mijnheer Jansen: ‘Deze chocolade eet je als een toverbal’

Door Rowie van der Vliet 8 november 2017

Mijnheer Jansen in de Reeshof specialiseert zich in losse thee en iets lekkers voor bij de koffie. Met onder andere het grootste assortiment aan verpakte chocolade van alle speciaalzaken in Tilburg, lijkt het moeilijk om één favoriet product te kiezen. Na eventjes nadenken weet Marcel Jansen het: de chocolade bikkels.

“Wat een sensationele smaak hebben de chococlade bikkels. Ze zijn echt ontzettend lekker! Je eet ze op een speciale manier, namelijk als een toverbal. Het is de bedoeling dat je hem echt laat smelten in je mond. Bijt er vooral niet op, maar geniet er extra lang van. Er zit geen vulling in; het is massieve chocola. De smaak komt van de aroma’s die ze erin verwerken. Zo zit er ook geen alcohol in de smaken rum, whiskey en amaretto.”

Mijnheer Jansen chocolade bikkels
Foto: indebuurt

Enige in Tilburg

“De chocolade bikkels zijn leuk om te geven, maar nog leuker om te krijgen, haha. Klanten mogen de ronde tubes zelf vullen met de smaak die ze lekker vinden. Als je het mij vraagt is het een origineel cadeau. We zijn de enige in Tilburg die deze chocolade bikkels verkopen. In 2012 zijn ze voor het eerst gemaakt door banketbakker Dennis van Marion uit Baarn. Hij doet dat nog steeds op ambachtelijke wijze vanuit zijn banketbakkerij.”

Mijnheer Jansen chocolade bikkels
Foto: indebuurt

Blauwe bes met munt

“De chocolade bikkels zijn verkrijgbaar in 40 smaken. Er zijn zelfs suikervrije varianten. Wat mijn favoriet is? Ik vind de blauwe bes met munt toch wel erg lekker. De walnoot, caramel en ananas zijn ook heerlijk. Als ik echt moet kiezen ga ik voor de blauwe bes met munt. Maar natuurlijk heeft ieder zo zijn eigen favoriet. Zo verkopen we ook een bikkel die als smaak een combinatie van drop en chocola heeft. Sommige klanten vinden dat geweldig, voor anderen is het niks. De caramel verkoopt het beste. Al zijn de kaneel en glühwein variant nu ook populair.”


Meer over Mijnheer Jansen ontdekken?

Mijnheer Jansen Permanent gesloten

Nieuwlandstraat 47-, Tilburg

Bekijk meer:Permanent gesloten

adv.