Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Jimily van Wrapped: ‘Wie deze wrap proeft denkt: hé, dit is echt wat anders!’

Door Thijs Dingemans 28 februari 2018

Ha! We hebben wéér een nieuwe horecazaak gespot in de stad: in BANK15 zit sinds kort Wrapped. De naam zegt het al: je kunt er terecht voor lekkere wraps. Vrienden Jimily Asiedu en Joost Telkamp openden de zaak en wij gingen langs om van Jimily te horen welke wrap we écht moeten eten.

“Ik vind de Mango Chutney echt heel erg lekker, omdat-ie een beetje een aparte, onbekende smaak heeft. En toch is de wrap heel zacht en aangenaam. Je proeft hem en denkt: hé, dit is wat anders, maar het heeft iets wat je wil hebben.”

Aparte smaak

“Verder zorgt de combinatie met amandelen en bepaalde kruiden ervoor dat de Mango Chutney echt een lekkere, goede, stevige snack is. Het is fastfood, maar heeft toch een andere tint; de wrap is echt healthy, je voelt je goed tijdens en na het eten. De aparte smaak zorgt voor een heel andere eetbeleving.”

wrapped
Foto: indebuurt

Proeven, proeven, proeven!

“Ja, ja, het is inderdaad ons eigen recept. We hebben vooraf verschillende dingen geprobeerd en onze eigen kennis gecombineerd met wat er online te vinden is. We hebben wat ingrediënten toegevoegd en andere weggelaten en daar hebben we wat van gesmeed. Ook hebben we veel geproefd en anderen laten proeven; op basis van hun meningen proberen we tot een perfecte wrap te komen.”

Lekker zoet smaakje

“De mensen vinden de Mango Chutney heel lekker omdat-ie zacht en zoet van smaak is. Toevallig is het ook de wrap die het meest verkocht wordt, misschien ook omdat ik er het leukst over kan vertellen, haha. Nee, ik denk dat het komt doordat-ie wat zoeter is dan de rest en daar houden mensen toch van. De basis blijft overigens wel gewoon healthy en dat wil men ook; daarom springt deze wrap er bovenuit denk ik.”

Voor de Mango Chutney wrap met kip, avocado, amandelen, salade mix, creme fraiche en mango chutney betaal je bij Wrapped €6,-. 

Ben jij ondernemer in Tilburg en wil je ook een keer een podium voor een van je topproducten? Tip de redactie!


Meer over Wrapped ontdekken?

Wrapped restaurants en horeca

Gesloten11:00 - 21:00

Spoorlaan 350, Tilburg

Bekijk meer:restaurants en horeca
  • Wil jij een 'Nieuw in Tilburg' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Tilburg.

adv.