Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Evelyne van Tante Pollewop: ‘De stijl van deze trouwjurk vind ik echt vet’

Door Thijs Dingemans 20 september 2017

Bij Tante Pollewop scoor je goedkoop tweedehandse kinder- en dameskleding. Maar in de boetiek aan de Molenstraat kun je ook terecht voor iets anders, iets bijzonders: trouwjurken! Van de 150 witte parels die er hangen, springt er voor eigenaresse Evelyne Klerx één in het bijzonder uit: de countryachtige jurk. 

“Het is misschien een beetje een gedateerde jurk, maar ik vind hem echt vet. De trouwjurk is gedoneerd door een vrouw die heel graag wil dat iemand zich net zo mooi voelt als zij. De stijl spreekt mij ook aan omdat ik van countrymuziek houd, hahaha.”

tante pollewop
Foto: Indebuurt

Vintage-country

“Heel veel mensen vinden de jurk mooi, maar hij is echt uitgesproken dus ik weet niet of iemand er op z’n trouwdag in durft te lopen. Veel meiden hebben vaak specifiek in gedachten wat ze willen, lekker strapless of wijd. Deze heeft mouwen. Ik heb veel gedateerde jurken weggedaan, maar deze is echt een beetje vintage-country, een jaar of 20/15 oud. Dat maakt hem zo vet.”

Lange, slanke dames, meld je!

“Ik hoop dat ik nog iemand voor deze jurk kan vinden, dat ik denk van: die staat zo’n meisje perfect. Dat is nog niet gelukt, omdat-ie zo uitgesproken is. De jurk is voor een lange, slanke meid die hem aan durft te doen.”

Alle trouwjurken kosten bij Tante Pollewop 150 euro, inclusief accessoires en stomen na afloop.

Ben jij ondernemer in Tilburg en wil je ook een keer een podium voor een van je topproducten? Tip de redactie!


Meer over Tante Pollewop ontdekken?

Tante Pollewop kringloopwinkels

Vandaag gesloten

Molenstraat 47, Tilburg

Bekijk meer:kringloopwinkels

adv.