Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Els van Solidare Natuurvoeding: ‘We verkopen de beste kaas van Tilburg’

Door Rowie van der Vliet 3 januari 2018

Op het eerste zicht is Solidare Natuurvoeding een supermarkt zoals alle anderen. Wie wat beter op de labels kijkt, valt één ding op: alle producten zijn biologisch. Van de kaas tot de wijn. Als Els één van haar favorieten mag opnoemen dan weet ze het wel: de kaas van Bastiaansen.

“Mijn favoriete kaas is absoluut die van Bastiaansen. Het is een hele gangbare kaas met een volle en romige smaak. Wat ik er zo lekker aan vind? Poe, dat is moeilijk te omschrijven. Ik laat iedereen altijd proeven. Na een plakje roepen ze: ‘hebben, hebben, hebben.’ De Bastiaansen kaas verkopen we in meerdere smaken, zoals jong belegen, pittig, basilicum en met noot.”

Paradepaardje

“Het is echt ons paradepaardje. We hebben de kaas al in ons assortiment sinds dat we 35 jaar geleden zijn geopend. Nog steeds komen sommige klanten speciaal naar ons voor de Bastiaansen kaas.”

Bastiaansen kaas
Foto: indebuurt

Iedereen kan de kaas eten

“Doordat hij biologisch is, is er niets in de melk gespoten of gedaan. Als een koe ziek is en hij krijgt antibiotica dan wordt die melk voor biologisch eten niet meer gebruikt. Dat is niet alleen fijn voor mensen die om dieren of het milieu geven. Op deze manier kan iedereen die ziek is de kaas van Bastiaansen wel eten. Hij smaakt ook minder, uh… chemisch dan sommige andere kazen.”

De kaas is te koop vanaf €13,91 per kilogram. Natuurlijk kun je ook een kleinere portie in huis halen, dan betaal je minder.

Ben jij ondernemer in Tilburg en wil je ook een keer een podium voor een van je topproducten? Tip de redactie!Meer over Solidare Natuurvoeding ontdekken?

Solidare Natuurvoeding

speciaalzaken

Geopend09:00 - 18:00

Molenbochtstraat 66, Tilburg

Bekijk meer:speciaalzaken

adv.