Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is dé manier om van die vervelende gourmetgeur af te komen

Door Rowie van der Vliet 27 december 2017

Leuk hoor, dat gourmetten met oud en nieuw. Alleen stinkt je huis dagen later nog steeds. Jolanda van De Barones, één van de shop-in-shops bij Nummer 47, heeft daar thuis geen last van. Ze heeft dé gouden tip om van vervelende geurtjes af te komen.

“Elke dag steek ik de Pure Lamp[e] even aan. Dit is een luchtreiniger die je huis ook parfumeert. Ik heb geen last meer van vervelende geuren in huis. Zelfs niet als de natte hond binnenwandelt. Ook is het ideaal met de feestdagen voor wie wil gourmetten. Wist je dat zo’n katalytische lampe zelfs schimmels, mijten en bacteriën verwijdert?”

Zo werkt het

“Je vult de lamp tot ruim twee-derde met vloeistof. Minder vloeistof mag ook, als het maar minimaal 2 centimeter is. Zelf gooi ik er ook altijd een druppeltje etherische olie in. Ruik maar eens aan deze geur. Fris hè? Dat is komkommer, die vind ik zelf lekker om te gebruiken. Anderen houden weer van  een sterke geur als patchouli.”

Pure Lamp[e]
Foto: indebuurt

Goed oppassen

“Eerst moet je de lont even laten weken in de vloeistof. Na zo’n twintig minuten verwijder je de dop en kun je de brander aansteken. Pas heel goed op want het gloeisteentje wordt wel 200 graden! Laat de vlam zo’n twee minuten branden en blaas hem daarna uit. Wil je de werking van de brander stoppen? Zet dan de dop er weer goed op.”

De Pure Lamp[e] kost €24,95.


Meer over Nummer47 ontdekken?

Nummer47 cadeauwinkels

Geopend10:00 - 18:00

Ketelhavenplein 47, Tilburg

Bekijk meer:cadeauwinkels

adv.