Moet je hebben: HOOGSPOOR heeft de perfecte lamp voor ieder interieur

Aangeboden door HOOGSPOOR Design Light 23 november 2017

De beroemde Artemide Tolomeo lamp bestaat dertig jaar. Om dat te vieren, krijg je nu een week lang 30% korting op de drie populairste modellen uit de Tolomeo-serie bij HOOGSPOOR Design Light. De overige modellen worden tot het einde van dit jaar met 15% korting verkocht. Barend van Roessel vertelt waarom de lamp zo bijzonder is. 

“De Tolomeo is tijdloos. Al dertig jaar is het een goede, veelzijdige lamp met een sterk ontwerp en over dertig jaar is het dat nog steeds. De Tolomeo gaat mee met de technologische ontwikkeling en is tegenwoordig ook als ledlamp verkrijgbaar.”

Veelzijdig en functioneel

“De Tolomeo-serie is enorm uitgebreid. Van de originele bureaulamp tot wand- en staande lampen. Er zijn zelfs twee hangende versies. Een veelzijdige serie dus. Door het technisch doordachte design kan de lamp in bijna elke stand gezet worden, waardoor de Tolomeo erg functioneel in het gebruik is. Het ontwerp van de Tolomeo is dus niet alleen mooi en tijdloos, maar ook slim en doordacht.”

Hoogspoor
Barend van Roessel. Foto: Indebuurt

Bekendste versie: de bureaulamp

“De Tolomeo is dertig jaar geleden begonnen als bureaulamp en wordt nog steeds veel gebruikt in kantoren. In woonhuizen is de staande Tolomeo als leeslamp of booglamp erg populair. Maar ook de hangende versie past op veel plaatsen in huis. De wandlamp is een erg prettige leeslamp in de slaapkamer. Tolomeo biedt dus voor veel lichtproblemen een oplossing en dat maakt de lamp zo gewild.”

Lichtplan

Bij HOOGSPOOR Design Light ligt de passie en expertise vooral in het geven van lichtadvies. Het bedrijf maakt lichtplannen voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Het opstellen van een goed lichtplan waarbij het gaat om een goede balans en passende sfeer, vraagt om expertise en deskundigheid. Uiteraard zijn adviseurs van HOOGSPOOR hierin gespecialiseerd. “Mensen kijken naar een lamp en vinden die mooi of lelijk. Wij kijken eerst hoe het licht uit een lamp komt en wat het met de ruimte doet. We weten hoe het licht moet worden toegepast. En we zorgen voor balans tussen de verschillende soorten licht. Dan pas gaan we kijken naar modellen die passen bij de sfeer en het budget van de klant,” legt Barend uit.

“De zakelijke tak van HOOGSPOOR Design Light is groter dan het particuliere gedeelte. Zo hebben we klanten waarvoor we kantoren, winkels maar bijvoorbeeld ook een kerk verlichten. Recent project is het eerste B&O Experience Center in ‘s-Hertogenbosch. Ook deze specifieke kennis heeft HOOGSPOOR Design Light in huis.”

hoogspoor design
De Tolomeo functioneel en prachtig als bedlamp. Foto: HOOGSPOOR Design Light

Inspirerende showroom

Waarom een Tolomeo of andere lamp bij HOOGSPOOR kopen? Barend van Roessel: “Wat webshops doen, kunnen wij beter. HOOGSPOOR heeft een showroom en een balie zodat je met vragen persoonlijk en deskundig geholpen wordt. Daarnaast heeft HOOGSPOOR een eigen montagedienst en loopt er gekwalificeerd personeel rond met expertise en kennis van verlichting. Omdat we rechtstreeks zaken doen met de fabrikanten kunnen we een uitstekende service garanderen. En die meerwaarde levert HOOGSPOOR zonder dat je meer betaalt dan in de webshop.”

HOOGSPOOR Design Light speciaalzaken

Vandaag gesloten

Lovense Kanaaldijk 45-1, Tilburg

Bekijk meer:speciaalzaken