Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

7 x deze buitenlandse winkels willen wij ook in Tilburg

Door Rowie van der Vliet 16 juni 2020

We mogen absoluut niet klagen met al die leuke ondernemers in Tilburg: we hebben verschillende winkel -en eetgelegenheden waar we terecht kunnen. Maar toch zien we sommige buitenlandse winkels héél graag in Tilburg. We zetten ze op een rij.

Mis jij jouw favoriete buitenlandse winkel in dit rijtje? Laat het ons weten met een reactie!

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Victoria’s Secret

Foto: ANP

Wij zijn dol op Victoria’s Secret: vooral de bodylotion en bodymist doen het goed. Complimentjes in overload, want ”wat ruik jij lekker!” Alleen hebben we in Tilburg geen Victoria’s Secret winkel waar je al deze lekkere producten kunt kopen. De enige store die je in Nederland kunt vinden, zit op Schiphol. Maar laten we eerlijk zijn, hoe vaak kom je daar nou?

De Japanse HEMA: Muji

Muji in Düsseldorf. | Foto: Wikimedia

Muji is een soort Japanse HEMA. Ze verkopen producten zonder merknaam: onder andere meubels, kleding en eten. Daarnaast zijn de prijzen superbetaalbaar. Wil je een filiaal van Muji bezoeken zonder naar Japan te reizen? Dan is een tripje naar Düsseldorf of Keulen zo gemaakt…

Fast food bij Shake Shack

Foto: ANP

Pizza’s, patat en broodje döner kunnen we allemaal in Tilburg kopen. Maar geloof ons, als je Shake Shack hebt gehad wil je nooit meer iets anders. De cheese fries zijn een aanrader. Je krijgt overigens wel gelijk 710 calorieën binnen.

Sephora voor de make-up en parfumliefhebbers

Foto: ANP

Ben je weg van make-up, parfum en beauty tools? Dan ben je in het buitenland vast al vaak de Sephora in gelopen (lees: gerend). In een ver verleden zat er een Sephora in Rotterdam, beneden bij V&D, maar die is er ook niet meer. Wij zien het wel zitten om de Sephora in het oude pand van de Tilburgse V&D en Hudson’s Bay te zien. Kom maar hierheen!

DM drogist

DM in Duitsland. | Foto: Wikimedia

Als je in Duitsland, Oostenrijk of Italïe bent geweest heb je vast wel eens de DM drogist gezien. Ze hebben er werkelijk alles: make-up, babyartikelen, huishoudelijke producten en ga zo maar. Wat de DM zo leuk maakt? Alles is goedkoper dan in Nederland! Veel Nederlanders gaan zelfs expres even over de grens om bij de DM te shoppen. Wij snappen wel waarom.

Mini-supermarkt 7-Eleven

Foto: ANP

De 7-Eleven is een soort van mini-supermarkt waar je 24/7 binnen kunt wandelen. Ze verkopen gezichtsmaskers, zakken chips, vers brood, toiletpapier en nog meer dingen die je ooit een keer nodig hebt. Daarnaast verkopen ze er ook van die voorverpakte maaltijden die je kunt laten opwarmen. Nog een voordeel van 7-Eleven: de semi-gezonde tosti’s zijn net iets gezonder dan een bak shoarma na het stappen. Van alle buitenlandse winkels die we in Tilburg willen zien, is deze toch wel érg handig.

Wist je dat? Tilburg heeft al jarenlang een 24-uurs supermarkt

Sinds een aantal jaar zijn de openingstijden van de supermarkten in Tilburg soepel. Lekker natuurlij...

Ale-Hop

Foto: Ale-Hop

Als je door Spanje of Portugal wandelt, kom je soms opeens een hysterisch grote (neppe) koe tegen. Niet schrikken: je loopt dan bij een vestiging van Ale-Hop. Bij Ale-Hop verkopen ze handige prullaria. Grote kans dat je de zaak uitloopt met een volle tas vol hebbedingetjes. Van hoeden tot aan opblaasdieren; je vindt het er allemaal!

Lees ook:

Deze Tilburgse restaurants bezorgen eten in tijden van coronavirus

Horeca in Tilburg blijft dicht tot 6 april. Toch hoeven we niet altijd ons favoriete gerecht te miss...
stadsbrouwerij 013

Horeca en sportscholen dicht door coronavirus: ‘Het geeft wel rust’

Sportscholen, horeca, sauna's, scholen, coffeeshops: allemaal zijn ze dicht door het coronavirus. Da...
Emté Westermarkt

7 x bij deze Tilburgse supermarkten deed je vroeger boodschappen

Ken je Super de Boer nog? C1000? De Gruyter misschien? Supermarkten komen en supermarkten gaan, ook ...
Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.